keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kuopuksen odotus, odotus ja odotus (ja tottakai ne hankinnat ;))

Kuopus ilmoitti tulostaan vaiherikkaan odotuksen odotuksen jälkeen elokuussa 2012. Syksy ja odotus menivät hyvin, mutta kantamiset oli nollassa, en vain uskaltanut kantaa raskauden vuoksi. Mies sai töitä ja Esikko meni hoitoon 15 päiväksi kuukaudessa. Syksy ja talvi meni itseltänikin töitä (olen kaupan kassa) tehdessä.
Kun oli töitä niin pääsin tekemään hankintoja Kuopukselle :) Olin päättänyt, että Kuopusta tullaan kantamaan paljon, joten tuplarattaita ei hankittu (eikä olla edelleenkään). Päätin myös kokeilla tällä kertaa kestovaippoja, niitä tulikin kerättyä pieni pino erilaisia. Vaatteita en juurikaan hankkinut, esikoisen jäljiltä oli muutamia jäljellä pientäkin kokoa. Mutta liinat...;)

Liinoja uskalsin alkaa keräämään 01/13, jolloin saapui ensimmäinen Kuopusta varten hankittu liina. Ihastuin FB:n kantovälinekirppiksellä Didymos Geckos mauvein:iin (kuvassa sidontaharjoittelussa kettu kyydissä), ihanan violetti/harmaaseen liinaan, sopivan unisex, jos tulokas yllättäisikin ;)
Samoihin aikoihin alkoi Kuopiossa toimia myös Kantoliinakahvila :) Oli kiva tavata muita aiheesta kiinnostuneita ja tietäviä ihmisiä kahvikupposten äärellä. Nälkä uusia liinoja kohtaan kasvoi...ja niitä kävi pari lisää (jotka myin melkein heti pois kun eivät olleet "the liinoja", joita halusin. Liinoissa on se hyvä puoli, että niissä on kohtuullinen jälleenmyyntimahdollisuus :) helpommin saa myytyä kuin vaunut ;)

Vaikka olin vannonut että ei Kuopus tarvitse kuin yhden uuden oman liinan (ja takaisin palautunut trikooliina siihen päälle), niin kyllä niitä kertyi. Kuvassa oleva liinapino oli kasassa 2.4.13, päivää ennen Kuopuksen laskettua aikaa (joka ylittyi 11 päivällä :P ). Näistä ylin ja alin olivat Kuopukselle hankittuja, loput kolme mitä jäi jäljelle Esikoiselle hankitusta (ja kuopukselle ostetuista mutta myydyistä) liinoista. Merkkeinä Girasol, Didymos, Vauva-lehden tilaajalahjaliina, Haikarankehto sekä Didymos toisen kerran :) Näiden lisäksi oli kaksi trikooliinaa sekä isomman lapsen kantovälineet (reput ja tsi-neliöt) sekä rengasliinat.

Kuopustyttömme syntyi rv41+5, 14.4.13, spontaanisti aamuyöstä yllättäen kaikki :) okei, ei se ehkä yllätys oo jos syntyy joskus lasketun ajan jälkeen, mutta yllättipähän kuitenkin. Sunnuntaiaamuna meitä oli neljä :)

Alkuvaiheen liinailusta seuraavassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti