lauantai 9. marraskuuta 2013

Elokuiset puuhat


Elokuun alussa kävimme jälleen mökillä. Ei oo kyl hassummat maisemat! Aamupäiväkävelyn maisemat...(ja tuonne ei mielellään rattaiden kanssa menisi ;))Tuli myös otettua ekaa kertaa kestovaippoja mukaan mökille, koska luvattiin aurinkoisia kelejä eli nopeasti kuivuvia vaippoja :) näin olikin, ja jopa AIO-vaippa (violetti, äitiyspakkauksesta) kuivui nopiaan. Samalla sai kerättyä kotiinviemisiksi mustaherukoita, jotka myöhemmin osoittautuivat Kuopuksen herkuksi ;)


Päiväunia nukuttiin milloin missäkin, kuten tässä Rosalinde-rengasliinassa lonkalla, ja Colimacon et cie Biotiful (liukuvärjätty kaunistus, joka saapui heinäkuussa, mutta sittemmin myyty eteenpäin) lähirantamaisemissa, mökillä. Miten helppoa kantaminen olikaan!

Puolessa kuussa oli Kuopuksen 4kk päivä, painoa tässä vaiheessa jo noin 7,7kg :) Jämäkkä mukelo ollu alusta alkaen, ja tuntui siltä, että tulee olemaan ehtiväisempää sorttia kuin siskonsa.

Oma pomonikin kävi vierailulla, sain kukkakimpun ja kiertopokaalin :D kuten esikoisestakin aikoinaan. Aika hienoa olla vakiduunissa, jossa tämmöinen perinne. Onneksi kuitenkin pokaali ei ollut pysyvä tapaus...;)
Kantoliinakahvila järjesti kantovälinekirppiksenkin elokuun aikana, kivasti oli porukkaa paikalla ja myytävääkin löytyi.

 Elokuu oli myös sidontaharjoittelujen aikaa. Kuopus alkoi olla sen ikäinen että kaikkea pääsi kokeilemaan. Ylärivissa kaksi perusreppukokeilua, ekassa Zara Terracotta ja rintasolmu, tokassa Vauva-lehden tilaajalahjaliina ja reppuolkaimet.
Huftslingiä kokeilin Didymoksen Tom-liinalla, justiinsa riitti 3-kokoinen liina keskeytettyyn versioon (eli solmu pepun alle). Tuplaristi Didymoksen Geckoilla olikin ihan kokeilemisen arvoinen, Kuopus on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa hyvä päänkannattelija.
Liinasidontojen harjoittelua edesauttoi se, että Isosisko palasi päiväkodin huomaan 20.8.13, muutama päivä viikossa siellä. Meille tulikin sitten päivärutiini sitä myötä :)


Elokuussa oli jo muutama viileämpi päivä, jolloin kesäisempää varustusta piti muokata hiukan, eli pipo päähän ja villasukat jalkaan, villaliinakaan ei tuntunut huonolta vaihtoehdolta ;) Didymoksen Allegro oikein hohti syysauringossa. Itselläni riitti helposti ohut kolitsihuppari.Liinaillessa tulee otettua jostain syystä ihan hirveästi kuvia, varsinkin jos on hyvä kuvauspaikka ;) Tässäkin paikallisen Erätukun läpinäkymätön ikkunaseinä, hyvä paikka tarkistaa onko sidonta kunnossa.

 Diskreettiä liinaimetystäkin tuli muutamaan otteeseen harrastettua, mutta Kuopus oli enimmäkseen niin ihana mukelo kantaa, ettei se tuottanut ongelmaa.

(musta alkaa tuntua nämä jutut sen verran tylsiltä muiden silmille, joten olkoot lähinnä omaksi iloksi ja muistinvirkistykseksi, kuvapäiväkirjana ;)) Huomenna on isäinpäivä, jota vietetään ilman blogikirjoitusta.

1 kommentti: