Kantovälinegalleria 2015

Näin elokuun alussa on hyvä alkaa miettimään, että mitäs liinoja sitä on tänä vuonna hankittu :) uskoisin että suurin osa viimeiselle vauvalle tämä vuonna hankittavista on hankittu, haaveissa siintää jokin tukeva villa vielä, mut sen tarvetta ihmetellään myöhemmin eli myöhässä sesonkiin nähden ;)

Päivitys 11/16: suurin osa liinoista lähtenyt eteenpäin.

Lista olikin lyhyempi kuin muistin, koska vauvaa varten tehdyistä hankinnoista suurin osa oli viime vuodelta :)

Alkuvuodesta ostin ekat puluni. Eli Didymoksen petrol pfaun seiskana. Tukeva liina kietaisuristiin :) jatkanut matkaansa muualle 5/15.Kesäkuussa ostin 7 mittaisen ohuen kesäliinan, venäläisen Exidnan. Tiedä vielä miten sen kanssa käy, tulisko elokuussa tarvetta ;) Tämäkin lähti jo kesän 2015 aikana.

Lisäksi ostin paksun vitosen tarpeeseeni uuden Girasol Bronze Rainbow double weftin. Loistava liina. Väistyi kuitenkin indion tieltä 6/15.

Kunnes ostin pari kuukautta kuolattuani Didymoksen turkoosin hamppuindion (turquoise hemp indio) Mamsellilta. Vitonen tämäkin, täydellinen tiibetiläisvahvistukselliseen perusreppuun :) tämä on vielä loistava väriltään.
Hamppuindion jälkeen ostin paksun puuvillaisen Indajani Tiilin vasta-aloittaneesta Kuopiolaisesta www.kantoliinakauppa.fi :stä, ja kotinoutona tietenkin :) Naranja eli oranssi tiil on siksak/kalanruotokuvioinen, tahkea ja kuohkea liina, jolla 10kg ei tunnu missään. Kutosen ostin ja liina oli aluksi niin tiukka että riitti juuri ja juuri perusreppuun vahvistuksilla, nykyään (01/16) on juuri sopiva.


Tähän piti päättyä puuvillojen osto ja kyttäillä vaan villaliinaa, koska onnistuin myymään molemmat vanhat...mutta kuinkas kävikään, piti päästä kokeilemaan Indajani yeetä. Turkoosilla kuteella ja sateenkaariloimella aikamoinen ilmestys, mutta jälkikäteen ehkä hiukan tumma makuuni. Lisäksi tuntuma ei oo niin loistava kuin tiilissä, joten saa nähdä pysyykö mulla vai ei. Ostin tämänkin kantoliinakaupasta :) ja kyllähän tämä jatkoi elämää muualla.


Lisäksi vuoden 2015 aikana kävi mulla vielä villainen Didymos Lisca fjord 5, joka ilahdutti talven lämmöllään. Tämäkin jatkoi eteenpäin.

Tällä hetkellä (11/16) liinavarastostani on jäljellä Tiil ja Tom, sekä pari renkulaa ja kaikki loput itsetehdyt välineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti