sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Markkinoita ja kuulumisia :)

 Oikein kiva viikonloppu tämä :) eilen olin vastaamassa Kantoliinakahvilasta (parinkymmenen hengen osallistujajoukko), eli söimme herkkuja ja juttelimme kaikenlaisesta kantamisesta ynnä muista asioista. Pääsin myös opastamaan yhtä pariskuntaa trikooliinan kanssa. Hyvää harjoittelua, sillä 3 viikon päästä opastan tyttöjen serkun vanhempia kantamisessa ;)

Tänään (yo. kuvassa) käytiin Savolaisilla suurmarkkinoilla Kuopio-hallilla, minä kannoin Kuopusta tsi-wraptaissa ja esikoinen istuskeli rattaissaan. Oli sen verran väsynyt aamusta, saattanut valvoa jonkun aikaa ennen kuin tuli herättelemään 7 jälkeen ;) 


Markkinoilta ostettiin mansikkamehua (kolmen pullon tarjous) ja metrilakuja, uutena makuna mm. HubbaBubba ;)


Kotona saatiin sitten lounaaksi Isin leipomia lettuja, joita tosin vain myö vanhemmat syötiin....olikin naminami lettuja :)
 
Tämmöisen onnistui Kuopus muuten tekemään, eli puremaan reiän Lamaze-heppaan :o tuosta sauman vierestä nakerti kahdella terävällä alahampaalla, pahoittelut Kummitukselle ;)

Tulipa muuten ommeltua muutakin kuin tuo kantopaneeli tällä viikolla :) mm. tämän kokeilupipon, fleecestä ja trikoosta. Seuraavana tekolistalle siis Esikoisen ja Kummipojan pipot!

Vaippapinokin tuli kuvattua, tässä kaikki käytössä olevat (kun neiti oli kertsi päällä) :) 2xFuzzibunz, 11xMyllymuksut, 2xjonkun tsi, yksi Hilivinksis ja yksi Niikki, kaikki taskuvaippoja.Edelliseen julkaisuun on lisätty kuvia kantopaneelista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti