keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Rengasliina...ja mammabloggausta?Tuli hankittua palanen silkkistä NatiBabyn punavalkoista pääskyliinaa ja siihen sopivat pronssiset isot metallirenkaat. Tuli myös ommeltua niistä eka laskostettu (viuhkalaskos, malli netistä) rengasliina! Ei se oikein onnistunut tietenkään, joten saattaapi joutua purku/leikkuuhommiin ja muutan tuon vielä tavan laskostamattomaksi :) sit joskus kun on aikaa, työt vie mehut ja kaikki vapaa-aika menee suurinpiirtein lasten kanssa tai reissussa.

Tässä kuitenkin pari kuvaa, nuppineulojen kiinnityksestä (joka oli arsesta..) ja valmiista yksilöstä. Ompelukonekin tietty päätti temppuilla ihan tarpeeksi...mutta tehtävä oli sinä hetkenä kun se onnistu ;)


Toivon että liina toimii paremmin talvella vastasyntyneen kanssa kuin taaperoituneen kuopuksen kanssa :) silkin pitäisi lämmittää talvella mukavasti, ja onhan tuo - silkkisen sileä ;)

Lähetin myös liittymistoiveen Mammablogit -sivustolle, joka yhdistäisi kaikkien äitien blogit, tai ainakin niiden, jotka sieltä haluavat tulla löydetyiksi :) katotaan tärppääkö ;)

5 kommenttia:

  1. Kauniin sävyinen, onko se ihan kirkkaanpunainen? Näyttää kuvissa vähän pinkkisävyiseltä?

    VastaaPoista
  2. oliskohan lähinnä kuin kunnolla punainen kirsikkatomaatti :D vertasin semmoseen, oranssimpaan perustomaattiin ja felix ketsuppipulloon ja lähimpänä oli tota tomaattia. sanoisin siis että tomaatinpunainen, pinkkiä ei oo nähnytkään :)

    VastaaPoista
  3. Pääskyt on ihania, vihreät jatkoi meiltä matkaa, mutta edel-pääskyt jäi <3 En oo vieläkään saanut kirjoitettua blogiini kaikista liinoista! Täytyy ryhdistäytyä!

    VastaaPoista