Kantovälinegalleria 2014

Hmm....Mitähän kaikkea sitä onkaan tänä vuonna tullut ja mennyt :D katellaanpa....päivitin samalla kantovälinegalleria 2013 osa 1stä kuvin :)

Kudotut liinat

Tammikuussa saapui nsimmäinen Kokadi, Mandalina nimeltään, koossa 5. Tämä ruskeapinkki puolipellavainen liina on tukeva, taaperonkin kantoon soveltuva liina, joka riittää myös leveydessä vaikka metrisen kantamiseen. Viistotukset on mukavan pituiset, ei niin pitkät kuin Ellevillellä muttei myöskään yhtä lyhyt kuin melkein jokaisella muulla merkillä, noin 40cm mittaiset. Tämä liina onkin sittemmin muuttanut muualle.


Helmikuussa tuli muutama liina, kuten ensimmäinen Oscha -liina Japanese Ooki Gentian Chisai, sinivihreä pikkusolmuliina koossa 5. Koko oli mulle vain liian lyhyt tai liina liian tahkea (vastapestynä), joten emme pääässeet yhteisymmärrykseen vaan liina muutti muualle.


Toinen tulokas olikin sitten Ellevill Jade Royal, kolmas Jade liina, tällä kertaa 6 koossa. Tämä sinipunainen liina on kyllä mukava, mutta koska halusin vitosen, muttei löytynyt niiin pitänee saksia tämä, jos ei kokonaisena mene...Ja saksittu tämä onkin, 5 kokoisena löytyy :) muoks. 8/15 myyty.


Maaliskuu oli hiljainen kuukausi, taisi olla lähinnä vähennyksiä liinoihin. Yksi kuitenkin tuli, tämän kesän suosikki, Girasol Amitola (kermakuteella?), aivan ihana vaalea mutta värikäs raitaliina koossa 5. Tällä peusreppu tuntuu onnistuvan joka kerta :) Liina toimi myös kuopuksen synttärijuhlaliinana.


Huhtikuussa tulikin sitten pari :) 
Alkuun tuli Girasolin pinkiksi värjätty kiiwi-liina koossa 6 (oliskohan ollut nafti semmoinen), jonka myin eteenpäin, vaikka se olikin niin ihanan pehmeä, mutta kun en raaskinut ringtai-materiaaliksikaan leikellä...Pino kaipasi myös pienennystä, mukavin olo on 10 liinalla :)


Toisena tuli omaksi synttärilahjaksi "kesävilla" eli vaalea Ellevill Norwegian Alba, jonka tilasin uutena taas Ellevilleltä. Taisi olla hyvässä alennuksessa ;) tilasin koossa 5, mutta sain kutosen...edelleenkään ei vitosen ellevilleä meikäläiselle ;)
Aivan mahtis liina perusreppuun! Tulihan tuolle tarvettakin kun viimeinen lomakuukauteni oli melkoisen viileä, tuo kesäkuu 2014...Kunnes alkoi toukokuun lopun helteet ja mieliteot vaihtuivat. Ostin elämäni ekan hamppuliinan, Didymoksen naturhamppuindion! Näiden on sanottu olevan hyviä kesän helteissä, ja en pistä vastaan :) mukavan pehmeäkin liina on, vaikka jouduin sen saatuani pesemään, kun tuli käytettynä koirakodista. Valkoinen liina on omiaan kesällä ;) Sittempä tulikin kesäkuun viileydet, ja liinan käyttö jäi vähälle. Tämän myin keväällä 2015.Kesäkuun alkuun tuli myös Didymos pellavaindio Lila-Royal koossa 6. Vielä pesun jälkeen jäykkä tapaus, joka oottelee kesyttelyä tai myydyksi tulemista ;) ja myydyksi päätyi....


Kesäkuun lopulla sain himoitsemani turkoosin liinan, Ellevill Zara Oceanin, jälleen koossa 6 ;) Tällä toivon kantavani tulokasta ensi kesänä. Niin olen saanutkin (8/15).Siinäpä kaikki tällä erää, heinäkuun viimeinen päivä :)

Elokuussa saapuivat Didymos silkki-indio apricot-ruby, oranssipunainen 6-kokoinen kaunokainen (käytetty). Vauvaa varten ostin, ihan sisäliinailua varten talveksi ja toivottavasti kesälläkin kelpaa :) oli mukavan viileä kuopuksella kokeillessa perusrepussa.
Muoks. Muutaman ekan kuukautta käytettiin, mutta myin toukokuussa -15 eteenpäin liian ohuena meille.


Toisena tuli Ellevill Norwegian Jack (Mie:n tilalle), norjalainen villaliina koossa 7 käytettynä. Halusin tuon jo Mie:tä ostaessa, mutta ei tainnut olla tarjouksessa ihan samaan aikaan. Nyt sen sitten sain viimein, talvivauvallemme <3 jännästi tuo väri on taas ihan erilainen salamalla ja ilman, alempi vastaa enemmän totuutta tai sitten jotain välimaastosta, ei ihan noin kirkas kuin yläkuvassa. Värit taitavat olla petrooli ja mustikansininen? Ei turkoosi ja petrooli niin kuin ekassa kuvassa.Taisi joulukuussa tulla vielä hätäpäinen puuvillaliinaostos, Ellevilleltä tilattu Gaia Milla, tumman violetti kylmän värinen rouhea liina 7 mitassa. Tämänkin olen jo myynyt pois :)

Rengasliinat


Maaliskuussa ostin ekan valmiin rengasliinan, kun sattui sopivasti tarjolle. Neobullen Julie -värinen tapaus saapui ja ihan mukava kapistuskin on :) hyvä oli kunnes karsin ylimääräisiä ja myin pois.Lisäksi heinäkuun lopulla tein vielä yhden rengasliinan, Natibabyn punavalkoisista silkkipääskyistä, laskostetun version.

Muut räpellykset

Kudottujen liinojen ohella kasvoi tarve saada uusi neliö, joten ompelin maaliskuussa semmoisen pitkään palvelleesta värjätystä vauva-lehden liinasta ja Vallilan koivikko-kankaasta. Koivikko on harmittavasti tekokuitua, joten ei tästä kesän hittiä tullutkaan. Nätti kummiskin :) niin nätti, että sen osti Vallila-fani ;)


Ekan ringtainkin sain ommeltua juuri ennen juhannuslomalle lähtöä, ja onkin ollut sen jälkeen kovassa käytössä helteiden aikaan. Sopii myös miehelle! Tällä vedettiin Ähtärin eläinpuistokierros ja Keskisten kauppa ympäri...ja tämä siis välikokoa kuopukselle. Materiaaleina Oscha Ladybirds Rowan paneelissa ja Colimacon -liinakangasta olkaimissa ja vyötäröllä.Saas nähdä mitä vielä kertyy, kun vauvaa odottaa  saapuvaksi ;)

No, joulukuun vikana päivänä sain valmiiksi vauvakoon wraptain,"Metsikkö". Olkaimet ja vyötäröhihna vohvelikangasta ja paneeli Anttilan puuvillaa. Tämänkin tosin myin just 7/15...hmmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti