lauantai 16. marraskuuta 2013

Uusi kantoliina ja muuta mukavaa


 Tässäpä se viime kuun lopuksi tullut uusi liinani :) Ellevill Zara Sophia puuvillaa koossa 7.


Olin tilaamassa Ellevillen -70% päiviltä pellavaista Jade Chilliä, mutta maksettuani tilauksen olivat ne ehtineet loppua. Tilalle tarjottiin joko tätä Sophiaa tai Jade Mingiä, ja koska en vihreästä piittaa yhtään, otin pinkin Sophian. Tilauksen tein tiistaina ja uskokaa tai älkää, torstaina oli maksikirje ovella :o Norjasta 2 vuorokaudessa. Ei voi muuta sanoa, kuin että sattuipa hyvä mäihä, oon kuullut monen jääneen ilmankin, kun ovat hävinneet matkan varrella tai sitten ovat joutuneet tulliin.

Vielä siististi paketissaan. Jännä kun olin odottanut kokonaan vaaleanpunaista liinaa ja sieltä saapuikin beige/vaaleanpunainen...;)
Mytty nimeltään Sophia.
Ellevillet on hyvä silittää aina pesun jälkeen, pinta tuntuu aivan eriltä niin :) täytyy kyllä sanoa että päälle 5m liinaa on aika raskasta silitettävää ;) Tässä näkee hyvin Zara-kuvioinnin.


 Ja mikä kiilto liinassa olikaan pesun ja silityksen jälkeen, aivan kuin silkkiä. Yllättävän tukevaltakin tuntui tuon 9-kiloisen muksun kanssa, onhan tässä toki varmaan vielä uutuuden jäykkyyttä, vaikka täytyy kyl sanoa, etteivät Ellevillet sieltä jäykimmästä päästä uusina olekaan. Tämä tosin on eka täysin uusi liinani, loput ovat käytettyinä mulle tulleita.


Kun uudesta liinasta tuli otettua virallinen kantokuva, niin pitihän sitä ottaa yhdestä suht uudesta liinasta myöskin, eli Natibabyn Mulusta. Ihana villainen liina, jolla tarkenee ulkoilla :) sopivan jämäkkä myös muksun kantamiseen.


Junasukatkin sain valmiiksi, Seeprajunat nimeltään ;) Lankana siis Regian Zoofari seepra-lanka. Toiset neulomani villasukat ikinä! Vieressä syksyn eka pipo, Vohveli (Violet Waffles -ohje ravelryssä), lankana Dropsin Big Delight. Piti tulla itelle, mutta jäi hitusen matalaksi, joten esikoiselle menee jos suostuu käyttämään ;)
Vaippoja alkaa olla tarpeeksi 3 päivän pesuvälille, jos kaikki olisivat tietynlaisia niin riittäisi hyvinkin, mutta jos joutuu tyytyy "surkeampiin" niin niitä ei tuu niin varmasti käytettyä. Noi pari Fuzzibunzia on semmoisia, löytyy koot M ja L, mutten ole vielä tullut sinuiksi kumpi on parempi. Pinoista puuttuu pari, ja pari on tullut näiden kuvien jälkeen lisääkin, mutta noin suurin piirtein meidän vaipat on tässä :) Suosikkini on tuo pinkki tasku fleecesisuksella.


Viikko sitten vietettiin isännän neljättä isänpäivää (hassua, kun lapsikaan ei ehtinyt täyttää 3 vuotta ;)), tämmöisen kakun väsäsin. Olipahan makea ja herkullinen väsäys, vaikka itse sanonkin ;) taidan tehdä tuon pienemmän kokoisia kakkuja vastedes, esikoisen synttäreille väsätty isompipohjainen kakku ei oikein onnistunut mielestäni.


3-vuotislahjakseen Esikoinen sai mm. värityskirjan+puuvärit sekä heppatalli-legosetin, joilla puuhasteltiinkin sitten loppupäivä :)

Pitihän sitä toinen pistää myös liinaan suuren päivän kunniaksi, mielellään tuo tulikin :) Kuopus nukkui harvinaisesti kaukalossa hetken aikaa kauppareissun jälkeen, ei olekaan pitkään aikaan moista tapahtunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti