torstai 28. marraskuuta 2013

Peruspäivää ja pipotehtailua


Bueno ;)
Päivät tuntuvat menevän aikalailla omalla painollaan. Aamulla isi vie esikoisen päiväkotiin (jota 3-4 päivää viikossa), meillä kuopuksen kaa lounastelua ja päikkyjä, kunnes kello tulee 15:00, jolloin haetaan esikoinen hoidosta. Minä yritän joinain päivinä ommella, kun Kuopus on vielä suostuvaisella mielellä, eihän sitä koskaan tiedä milloin eroahdistus alkaa. Tietenkin parin viikon päästä, kun viimeistään lähdetään reissuun ;) Olisi tiedossa lasten serkkutytön ristiäiset, omien sukulaisteni sekä kaverin tapaamista. Sain juuri varattua yhden hotelliyönkin reissulle, torstaina siis Mikkelissä :)Sormiruokailut edistyvät, aika taitavasti saa nakerrettua pieniä palasia irti, osan nielaisee ja liian isot osaa kakoa ja sylkeä ulos. Oli muuten kiva löytö nuo tuommoiset pitkät ja kapeat pikkuporkkanat, sopivia pienen käsiin :)

Kun tässä oon saanut ommella (kuten tsi-wraptai halfbuckle, yksi pipo sekä rengasliina aiemmin), niin on pipokehittelyä vallalla. Listalla kun on esikoiselle ja kummipojalle ainakin pipot fleecestä. Sit ehkä jotain muutakin pientä ;)
Testipipo Esikoiselle, Fleece Eurokangas, perhoskuvioinen bambukangas Myllymuksut, heijastintarra Askartelukulma

Pipon alkua....tähän tulee tuulisuoja PUL-kankaasta turkoosin harjatun collegen ja kirkkaankeltaisen (kuvassa värit hiukan vaaleat) polarfleecen väliin :)


En ole ehtinyt viime aikoina juurikaan neulomaan tai virkkaamaan, työt vaan kasautuu, kun kaikkea haluttais tehdä ;) tämänkin virkatun afrikan kukka -hepan oon aloittanut joskus kesällä, vielä puuttuisi 13 palaa ja täyttäminen...


Huomenna tai viimeistään maanantaina saapuu tuorein liina! Ostin käytetyn Lenny Lamb Maple -villaliinan. Tuolla pitäisi jaksaa kantaa isompaakin lasta, Kuopukselle kyllä siis hankittu (kun sitä koko ajan kantaa ulkona ;)), mutta sillä saattaisi kokeilla Isosiskoakin selkään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti