torstai 7. marraskuuta 2013

Oi toukokuu


Muistelut jatkuu ;) mutta hei, eikös se ole kiva muistella kesää näin synkän syksyn keskellä! Toukokuussa liinapinoni oli ylläolevan näköinen, sisältäen Girasol kaskisavun (3 koossa eli n. 3m), Didymos Tom:in (myöskin koossa 3, esikoisen liina), vauva-lehden liina (n.4,2m eli 5 kokoinen), Haikarankehto Ulli koossa 5, NatiBaby butterflies pellavalla (6 kokoinen) sekä Didymos Geckos mauvein koossa 6. Tällä pinolla olin aatellut pärjätä kesän ;) Pienen vauvan kanssa käytännöllisin koko on 6, jolla saa tehtyä helposti kietaisuristin, kolmosilla en tehnyt juuri mitään.


Toukokuun alussa kävimme Porvoossa sukuloimassa (ja no, juoksi tuo isi-ihminen puolimaratoninkin ;)) ja mukana oli vain pari liinaa. Didymoksen Geckot oli tietysti mukana, tukeva 6 kokoinen (eli n. 4,7m) liina, jolla jaksoi kantaa pitemmänkin aikaa. Tässä meidän ulkoiluasua, muksulla sisävaatteet + villasukat + villamyssy (malli Norwegian sweet baby cap, lankana Drops Baby merino) kypärämyssyn kera, liina päälle ja menoks ;)Langon perheeltä sain lainaan Manducan, jota halusin kokeilla toimisiko miten hyvin pienen kanssa. Isosiskonkin kanssa sitä kokeiltiin, ei tuo paha ollut, mutta paneeli jää jo lyhyeksi ja kapeaksi 2,5v:llä, n. 16kg:lla 94cm:llä :) Kuopus jäi vielä jalat sumpussa Manducan sisäpuolelle vauvatuen ollessa käytössä. Tunnustan olevan aivan liinaihminen, lukuunottamatta mukavaksi tehtyjä neliöliinoja ;) Reppu päällä vauva tuntui olevan niin kaukana itsestä...
Onneksi Kuopus tuntui olevan liinassa viihtyvää tyyppiä :) kuvassa päivän vajaa kuukauden ikäisenä värjätyssä sinisessä kudotussa liinassa.


Pari uutta liinaa saapui kevään mittaan, vasemmalla ensimmäinen NatiBaby ikinä, eli pellavaperhoset (värjätty yksilö) koossa 6. Ihanan pehmoinen liina, joka sittemmin muutti muualle. Toisena tuli eka Ellevill ikinä ja se oli rakkautta ensisidonnalla <3 Ihana Zara Terracotta (koossa 6), josta en varmaan luovu ikinä, on niin oman värinen kuin olla voi. Kuopus esittelee kantovaatetustaa, sisävaatteet ja ManyMonths:in kesähattu :)


Toukokuun lopulla oli jo aika mielettömän lämmintä ja liinailu oli aikasta ihanaa. Esikkoa sai työnnellä omissa rattaissaan, ja Kuopus kulki tyytyväisenä mihin liinaan äiti halusikaan hänet tupata ;) Kilotkin karisi nopeaa tahtia, kun yhdisti täysimetyksen ja kantoliinailun sekä rattaiden työntelyn...


Mutta toki sitä piti villaakin kokeilla, ja oikeasti, ei villa ole kuuma kesälläkään! Ainakaan näin vaaleassa muodossa kuin tsi-rengasliinassani tehtynä villaindiosta.

Näin jälkikäteen ajateltuna, toukokuu ja 1kk ikäisen kantaminen oli kyllä aika ihanaa aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti