maanantai 11. marraskuuta 2013

Syksyn melskettä ja menoaSyyskuu oli enimmäkseen mukavan aurinkoinen. Tummia pilviä toi ainoastaan Isosiskon hammastapaturma päiväkodissa, ajattelin kuitenkin säästää lukijoiden silmiä niiltä kuvilta ;)


Syyskuun uusin hankinta oli Ellevill Zara (jälleen ;)) Candy 6-koossa, perus puuvillainen kudottu liina. Kaunis liina, ja ihanan pehmeä, hyvin käytetty ja kesytelty siis. Kuvassa Kuopus kietaisuristissä, siskokin halusi kuvaan :)


Kestovaippailukin on yhä enemmän toiminnassa, tässä 5kk rokotuspäivänä suosikkivaippamme, pinkki Myllymuksut -tasku koossa L/XL :D Loput tuolloisesta, syyskuun alkuisesta pinosta, ainoastaan Myllymuksujen taskuja ja yksi AIO-vaippa. Pian tämän jälkeen nuo vihreät taskut ja liila aio joutu väistymään, kun eivät enää mahtuneet :o


Käytössä olevat taskut (ja muita ei meillä käytetäkään), Myllymuksuja, Niikkejä, Hilivinksis ja tsi:kin taitaa löytyä. Tuohon pinoon on vielä muutama tullut lisää...Jännä miten kestoista on tullut yks päivän kivoista jutuista jopa peseminen ja ripustaminenkin on kivvaa :D


Toinens syyskuun uutuuksista oli Girasolin rengasliina, mutta ei ollutkaan kovin mieleen, joten sittemmin pääty myydyksi ;)
Oikealla oleva kuva iloisesta tyttösestä Isin kyydissä, suosikkirengasliinassani.Syyskuun alku oli vielä melko lämmin, joten kesähatulla pääsi vielä menemään, mutta oli jo aika käyttää kypärämyssyä. Tässä vaiheessa puuvillainen oli vielä ihan jees, vaikka liina olikin pitemmillä ulkoiluilla villainen Allegro.
Maaseudullakin päästiin taas käymään, mikäs siellä lenkkeillessä rauhallisilla peltoteillä auringon paistaessa ja lapsen nukkuessa <3
Kantovaatehankinnat sai tuulta alleen, kun kelit viilenivät puolessa kuussa. Ekaksi ostin Suse's kindercoatin, joka osoittautui aivan liian isoksi tässä vaiheessa, joten myin sen sittemmin pois. Tässäkin kuvassa takki päällä ilman etupaneelia ;)
Tilalle ostin fleeceä olevan Äiskä Ponchon, jossa on sekä edessä että takana kantomahdollisuus (vetoketju molempiin suuntiin), irrotettavat huppu sekä huivi, käsille omat aukot kantajalla. Toivon että tällä tai sitten myöhemmin tekemälläni kantopaneelilla pärjäisi talven, tietysti kerrospukeutumisen avulla.Harrastan jonkun verran käsitöitä, lähinnä neulon sekä toisinaan (ja tänä syksynä tihentyneessä määrin) ompelenkin. Vasemman kuvan neulottu pipo on tehty 2 vuotta sitten esikoiselle, lankana Novitan (edesmennyt) Puro, sävynä kukkaniitty <3 Mallina Norwegian Sweet baby cap. Oikealla on Heppa-trikoosta tehty yksinkertainen myssy, tein molemmille muksuille omansa :) Oma lippapiponi on FB:n Ommeltujen vaatteiden kirppikseltä ostettu ;)


Lisää varustuksesta...(Hisseissä on älyttömän kätevää ottaa kuvia, kovin kauniita niistä ei saa ;))
Vasemmalla menossa Esikoisen Vasu-keskusteluun, joten helpottaakseni hommaa, mentiin rengasliinalla (tuonne 200m päähän) ja windfleecehaalarilla (Lindex), asusteet kuten ennenkin. Nyt kun katson, niin aika häiritsevän pitkä oli tuon Girasol-rengasliinan häntä, todennäköiseseti olisi joutunut lyhennettäväksi, jos mulle olisi jäänyt.
Oikealla (suosikkitakkiani ei varmaan kukaan arvaa ;)) takin alla Kuopuksella ManyMonths ruskea villainen kypärämyssy, ja meillä Peekaru kantoliivi (fleeceä), joka lämmitti mukavasti niinä muutamana kylmempänä päivänä, joita syyskuussakin oli. Esikoinen ilmeellä ;)


Ainoa kuvatodiste siitä, kuinka jonotimme lauantaina 21.9.2013 Heurekassa, Body Worlds -näyttelyn vikana viikonloppuna ;) Oli kuitenkin oikein kannattava käynti, ei mennyt hassummin vilkkaan 2v10kk ja hampaita tehneen reilu 5kk kanssa. Hotelleissa yöpyminenkin oli uutta Kuopukselle, ja mikäs siinä, mukavoohan tuo oli.
-----------------------------------------------------------------

Lisäksi tähän vielä, kun palasimme reissusta Etelä-Suomesta, niin paluupäivän iltana Kuopus kääntyi ekan kerran selältä mahalleen! Ikää 5kk ja 8vrk, joka on meidän perheen enkka ;) Kyllä liinailu kannattaa, eikä ole kestovaipat ole esteenä. Voitte ehkä ymmärtää ilon tästä, kun kerron Esikoisen kääntyneen noin 9kk ekan kerran, ja kävelleen ilman tukea n. 1v6kk iässä...Kuopus kehittyy normaaliajassa! Toki, näin jälkinoottina, olisi ollut kätevää jos olisi kehittynyt siskonsa tahdissa, nyt onkin sitten omat haasteensa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti