sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Värihaastetyö: Sininen tammikuu


HommaHuone blogi järjesti täksi vuodeksi värihaasteen, kullekin kuulle oman värinsä. On tullut kyllä paljon ommeltua sinisestä, mutta tässä kuussa en vielä yhtään. Onneksi tekolistalla oli jotain, mikä sopi aiheeseen :) sinisen sävyistä turkoosi on ollut jo 10v rakas väri, aina häiden suunnittelusta saakka.
.


Olen ihastunut joustofroteeseen niin lasten housuissa kuin omissa vaatteissanikin. Lähes kaikki tekemäni imetysvaatteet ovat jf:ää, ja halusinkin sitten myös normitoppeja siitä. Kangashamstereista löytyi muutamakin kangas, joista tulee väkerrettyä...


Siniseen haasteeseen sopivana tartuin Mustikka kankaaseen. Tämä on ilmeisesti aikanaan pesussa värjääntynyttä, muttei niin pahasti ettei kehtais julkisesti näyttäytyä. Resorin värin jouduin valitsemaan olemassa olevista, joten korostetaan sitä vähäistä punaista mitä kankaassa on :)Aukot kanttasin ompelukoneella resorista ommelluilla renkailla ja helmaan jouduin tekemään lisäyksen kun ilmeisesti toppikaavani olikin kovin lyhyttä mallia. Kaavana pohjalla JTKK:n XL paitakaava.


2 kommenttia:

  1. Voi, tämä kangas on minun rakkauteni! Enää en sitä omista, mutta mustikkaiset muistot ovat kyllä. Kiva, kun lähdit haasteeseen mukaan.

    VastaaPoista