sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Väreistä

Lapset nukkumassa, joten on aikaa kirjoitella :) viikonloppu mennyt taas niin haipakkaa...

LL maple
Uusi liina Lenny Lamb Maple saapui eilen, ja myin sen samantien! Varmaan elämäni nopein myynti...no ostin kuitenkin toisen tilalle, sillä villaa on saatava. Koska sopiva sattui tulemaan tarjolle, tarjosin maplea kaverille, joka sen ostikin. Itse sain ostettua eräältä foorumilta NatiBabyn Pihlaja-liinan, merinovillaa :) sekin tulee jo ensi viikolla...kuva Natibabyn. Ylläoleva LL maple, noh, tuntuma oli aika robusti, melkein kuin olisi maton sitonut ympärilleen :D oli ehkä melkein mitä hain, mutta ehkä jotain pehmeämpää kuitenkin...ja uskon tuon Pihlajan sitä olevan.


Joulukuukin alkoi, ei meillä mitenkään erikoisesti, kun lapsetkin nuhaisena, mutta avattiin sentään joulukalenterit :) Lunta ei olis tarvinnut tulla kyllä yhtään lisää, en ole lunta rakastavaa tyyppiä. Huomenna saakin viettää lepopäivää kotona lasten kanssa...en oo kovin hanakasti viemässä ulos, jos jotain pöpöä on päällä.


Ompelemaankin pääsin, tarkoituksena tehdä lapsille samistelupipot. Sainkin valmiiksi, muuten ihan jees, mutta pipojen malli ei vielä onnistunut. Pitänee ostaa lisää pinkkiä fleeceä, tai neulosta :D Pinkistä puheenollen, ennen esikoisen syntymää ja hänen ollessa pikkuvauva, ajattelin ettei meillä tarvitse pukea tytöille pinkkiä. Vuosien mittaan niihin on kuitenkin tultu, toki muutamaa muutakin väriä löytyy, mutta enimmäkseen pinkkiä ja violettia. Niin näyttäisi olevan liinarintamallakin....satunnaisia lukuunottamatta. Niissä tosin ajattelee enemmän myös omia värejä, mistä ite tykkää ja mitkä sopii.


Väreistä puheenollen, pääsin eilen viimein kampaajalle hiustenleikkuulle (lähti sitten muutama sentti, köh...), ja tänään värjäsin taas ihanan kuparin värisiksi :) ei muuta väriä voittanutta...kokeilussa on Swarzkopfin Million color, aika säkenöivä.

Ensi viikkoon siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti