torstai 20. elokuuta 2015

Ekat legginsit ihan itelle


Pitkään meni, että tähän pääsin. Noshin joustocollegea oli ensin oranssina, mutta en tullut sinuiksi sen kanssa, joten myin pois ja ostin tummanharmaata tilalle. Samalla taisi syntyä päätös tehdä legginsit jossain muodossa. Tavalliset eivät kiinnostaneet, taskut piti olla.


Ottobren naisten numero 5/15 oli vastaus tähän :) Daily routine on tehty juurikin joustocollegesta, joten uskalsin sitä kokeilla. Koko oli lopulta reiluhko, joten saattaisi onnistua vähemmän joustavastakin :) sovituskuva jäänee nyt kuitenkin laittamatta...


Kankaita leikatessa ei 1,2*1,7m palasta paljoa jäänyt 44 koon pöksyjä leikatessa.


Takataskut lisäsin saman lehden Urban wear (jerseylegginsit) kaavasta (muuten sama paitsi taskut ja vetoketju). Vyötärön ohje oli kamala, seuraavan kerran teen kyllä erilailla :)
Ohjeesta poiketen tein myös kaksoisompeleet kaikkiin tarvittaviin saumoihin, hitusen vetää kiharalle, mutta tuopahan ilmettä ;)


Lanka riitti justiinsa, kaksi rullaa ostin ;) okei, neljä pitkää saumaa ompelin mustalla langalla...
Jälleen lyheni ompelujono :) seuraavaksi olisi kai ommeltava joko jumpsuit pienimmälle (kuhan kaavan kehittelen) tai itelle pitkähihainen tunika joustofroteesta, kyllä ne viileät ilmat pian palaa takas ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti