tiistai 17. joulukuuta 2013

Kiirettä pittää


Huh, ei tunnu löytyvän aikaa kirjoittelulle. Reissua pukkaa ja muuttaakin pitäisi. Allekirjoitimme vuokrasopimuksen viime viikolla ja parin viikon päästä voisi vaikka viedä tavaraa uuteen asuntoon...

Ellevillen uusin paketti saapui, eli Norwegian Mie, merinovillaliina. Väri on kerrassaan omituinen...
Violettia, jonkin sortin viininpunaista...katotaan miltä näyttää luonnonvalossa, salama muuttaa vaaleammaksi ja keinovalo on melko keltainen, mikä tekee liinan punaisemmaksi kuin onkaan.
Kuviointikaan ei ole ihan mieleinen, jotenkin noi reunan isot kuviot hämää...huomenna näkee miltä näyttää sidonnassa, tänään pesin sen ennen käyttööntuloa mahdollisen irtovärin ja hajujen poistamiseksi.

Siskolta sain takaisin Haikarankehto Leo Marinen, joka on letkeä perusliina. Katotaan myynkö, vai toimisiko kenties tukihenkilöintihommissa ;)


Tällä viikolla tullee vielä yksi liina, Kokadi Mandalina, en vain tiedä ehtiikö torstaihin mennessä...Merkki onkin uusi tuttavuus, ja ilmeisesti suht harvinainen Suomessa. Käytettynä tulossa, puolipellavainen pinkki/ruskea liina.

Yksi on myös lähdössä! Zara Candy lähtee huomenna uudelle omistajalleen. Jostain on luovuttava, että voi uusia hankkia tilalle ;)

Niin muutosta vielä, tuleepi olemaan hiukka erilainen kuin 3,5v sitten, kun muutettiin heinäkuussa tähän asuntoon...silloin vielä kahdestaan, esikoinen tulossa. Nyt kahden pienen lapsen kanssa, hui! Sentään on jo muuttopaku ja apureita saatu, laatikot odottaa pakattavaa ja uusi maailma pienokaisia.

Torstaina lähdetään sitten reissuun Etelä-Pohjanmaalle, ensin miehen mummun hautajaiset ja sitten yritämme iloita joulusta. Ensi viikon jälkeen alkaakin kunnon muuttopakkaus, joten katsotaan, hiljentyykö blogikin loppu-ja alkuvuodeksi ;)

Hyvää joulua ja rattoisaa uutta vuotta kaikille lukijoille! Ihan vaan varuiks ;)

1 kommentti:

  1. No on kyllä ihan eri sävyt noissa kuvissa! :o
    Tsemppiä muuttoon!

    VastaaPoista