maanantai 13. tammikuuta 2014

Elossa ;)


Jospa viimein olisi hetki aikaa hengähtää ja kirjoittaa. Hautajaiset, joulut ja muutot hoidettu pois alta, kevättä kohden mennen, vaikka talvi tulikin sitten viimein....pöh.

Päälle viikko sitten muutettiin uuteen isompaan asuntoon, jossa osa tavaroista etsii vielä paikkaansa, mutta taitaa käydä niin että kaikelle löytyykin paikka :D Liinat löysivät kodin Expedit-hyllyköstä...Esikoinen on kotiutunut mainiosti ja Kuopuksella on tilaa ryömiä ja kiipeillä tukia vasten :P


Liinarintamalla sen verran, että enimmäkseen käytössä on Ellevillen (jonka myymälän(?) ulkopuolella on ollut tulipalo, joten tilaukset ei pyöri ihan niin jouhevasti kuin välillä) Norwegian Mie, jännän värinen villaliina, jota jo esittelinkin viimeksi :) se on tällä hetkellä sekä ulkokäytössä edessä kietaisuristissä, että sisällä selkärepussa vahvistuksin. Ihanan pehmeä ja mukautuvainen.


Kokadi Mandalina saapui vuodenvaihteessa, jumitti joululiikenteesä. Kaunis ja mun värinen, vielä pitää päästä sinuiksi sidottavuuden kanssa. Painaa nopeasti, joten sidontaa ei kannata hutiloida. Ostin tuon selkäsidontoja varten ja selkärepussa tuota oonkin käyttänyt :) Mandalina on osittain pellavaa, siksi ryppyinen.


Haikarankehto Leo Marinea tuli testattua myös, pitihän sitä sidontakuva ottaa myyntiä varten...onkin aika mukava liina :) Jos löytyisi muun värisenä kuin marine tai natur (joka sekin on mulla käynyt), niin voisin harkita hankkimista.Tämä liina onkin lähtenyt kaverille :)


Joululomalla ei ollutkaan juuri muuta tekemistä kuin harjoitella selkäsidontoja, oli kyl niin maar kurjat kelit tuolloin. Mutta hei, jouluaattona oli lunta, Pohjanmaalla! Tehtiin kävelyreissu koko perheellä :)


Viikonloppuna olin Kantoliinakahvilan järjestämällä Neliöliinan ompelukurssilla! Toki neliöliinan osaan ommella, mutta lähinnä seuran takia sinne meninkin ja imemään muilta neuvoja mieleen. Itse ompelin vain nukenkantoneliön Esikoiselle :)Siinäpä pala haukattavaksi :) palaillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti