keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Jännät ajat

Liinarintamalla tapahtuu. Tai saattaa tapahtua. Liinoja olisi tulossa pilvin pimein, kuhan päättäisin ensin mikä niistä ;) yksi olisi hyvä myös myydä pois, mutta sillä on omat matkansa tehtävänä ensin....jotain tekemistä tällä liinahankintainnolla taitaa olla sillä, että veronpalautukset tipahti tilille tänään :) ja se, että ensi vuonna ei juuri liinoja varmaan ostella, ellei varmasti ole myynyt ensin jotakin pois, olkoot vaikka uudenvuodenlupaus :D

Kotirintamallakin tapahtuu. Meillä on puoli vuotta aikaa löytää uusi koti, ja kauhia miettiminen on päällä minnepäin Kuopiota sitä muuttaisi. Heti alkuvuodesta tai viimeistään toukokuussa kuitenkin. Huhtikuu halutaan rauhoittaa juhlimiselle, Kuopuksen 1v ja omat kolmekymppiset nyt ainakin antavat aihetta juhlaan, jospa samalla vaikka tupareitakin ;)

Kipeänäkin tässä on porukka ollut, tai siis minä vielä kyttäilen sairastuisko vai ei ;) Esikoinen ensin, isi seuraavaks, ja nyt sitten Kuopuskin...Ylihuominen itsenäisyyspäivä taitaa mennä lepäillessä, appivanhempien avustuksella.


Isikin on saanut Kuopusta kannella, kun Esikoinen kärttyilee. Toki Esikoinenkin on päässyt läheisyystankkaukselle, auttaa muuten jonkun verran kannattelussa rengasliina ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti