maanantai 15. elokuuta 2016

Lisää väriä elämään


10 päivän ompelukset yhteen postaukseen. Huhhuh.


Tässä 104cm legginsit OB 1/16 kaavalla. Reilut vielä käyttäjälleen, keskimmäiselle :) kangas Majapuun/Pehemiän neulos, joka tuli rupupussista. Tulikin käytettyä loppuun tämä kangas.


Keskimmäinen sai myös vuoritetun pipon, kun siskon tunikasta jäi sopiva palanen :) kangas Verson puodin yksisarvista.


Esikoinen sai eskarinaloitustunikan Yksisarvisesta. Viininpunaisin resorein ihan kiva :) kaavana perusraglan (OB 1/16), jota muokattu tunikamaiseksi.Ikasyrin veloureita on mulle eksyny kaksin kappalein. molemmat reilun puolikkaita leveyksiä, joten hirmusia ei saanut tehtyä. Toinen riitti kuitenkin tähän esikoisen toivomaan lyhythihaiseen mekkoon, OB 1/16 peplumin kaavalla vähän muokaten. Helmassa minipompomnauhaa.


Vähän murrettuja sävyjäkin, Noshin petroolista raitajoustocollegesta ja resorista 86cm housut kuopukselle. Niin ihanan pehmeää materiaalia.


Sisko kävi poikiensa kanssa kylässä, ja tekaisin pikaisesti 5veelle kummipojalleni pipo ja huivisetin, olikohan tää petroolia vai mitä lie vihertävää tiikeritrikoota :) Heijastintarra syksyyn oli paikallaan.


Turkoosi/petrooli Ikasyrin velour päätyi keskimmäisen "Frozen" -tunikaksi. Kaavana OB 1/16 Havet-toppi koossa 104cm. Alareunassa minipompomnauhaa.


Keskeneräisen näyttäminen on vähän niin ja näin, mutta kaulahuivi on koostumassa joustofroteepaloista...tausta uupuu vielä :)

Myös Instagramissa @tuulavee

Ja koska valmistui vielä tänään, laitettakoot jatkoksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti