torstai 4. elokuuta 2016

Murrettuja värejä osa 1


Murretut värit. Kun katson koko vuoden ompeluksiani, niin jos eivät ole olleet kyseisen kuun haastevärejä, ovat pitkälti olleet murrettuja sävyjä. Purppura, oranssin sävyt, sinisen murresävyt, ai että. Elokuu on HommaHuoneen blogissa murrettujen värien kuukausi, ja vaikuttaisi tässä kuussa jo ommeltujen vaatteiden perusteella olevan minunkin blogissa :)


Tästä harmaasta en mee sanomaan, että olisi murrettu, koska näyttää niin puhtaalta mustan ja valkoisen sekoitukselta, eikä siinä ole muita sävyjä. Tässä kuussa sain kuitenkin valmiiksi, kun joutui kaksoisneulaa odottelemaan maanantaille...kankaat kangashamstereista ja Tyyne-esteriltä. Koko 92cm.


Pehemiän/Majapuun Neulosta tuli mulle rupupussista noin 60cm. Palasta sain ommeltua tämän 74cm mekon siskontytölle lahjaksi ja leggarit koossa 104cm. Murrettua vaaleanpunaista, marjapuuroa kenties ;)


Leggarit valmistuivat tänään ja seuraava toppi eilen. Tehokkaasti käytetty vapaa-aika ;)


Toppi pohjautuu jälleen SKn maximekkokaavaan ollen 12s tuotos sillä. Tällä kertaa levensin hiukan helmaa :) murrettu vihreän sävy, emeraldi/smaragdi kenties? :)

2 kommenttia:

  1. kivoja paitoja ja tuo Neule- kuosi on kyllä kaunis.

    VastaaPoista
  2. Itekin voisin tykätä jossain muussa värissä jc legginseinä :)

    VastaaPoista