keskiviikko 31. elokuuta 2016

Vielä kerran murrettuja ja muitakin värejä

Tämä kuukausi on loppumaisillaan ja loppujen lopuksi en saanut ihan kaikkea ommeltua, mitä ajattelin, murrettujen värien osalta. Tässä kuitenkin joitakin, ja vähän muuta :)


Farkkupussukoita tuli tehtyä pari kappaletta, kun leikkelin yhdet farkut autoradaksi (tästä myöhemmin lisää, jos jatkan valmiiksi saakka) ja niistä jäi jämäpaloja lahkeista. Ohjeina käytin Hääräämö-blogin pussukkajuttua. Valkoinen ketju omia varastoja.


Tähän kantikkaampaan pussukkaan tilasin vetoketjun Punahilkan nappikaupasta, jossa oli tämän kuun ajan tarjous kaikenlaisista penaalitarvikkeista. Farkku on melkoisen murrettu värimaailmaltaan, varsinkin tämän jälkimmäisen nurja puoli on tosi kiva.


Piporumba alkoi näin syksyn tullen, kun muksuilla ei ollutkaan yhtään trikoopipoa...tässä maastokuviolla vuoritettu raksamiespipo kuopukselle nimikirjainheijastimella :) kaikkien kaavana käytin Noshin lippapipoa korotettuna alareunasta ja ilman lippaa toki.


Tytöille samistelupipot Majapuu/Pehemiän sydän kuosista, sopiva palanen näihin hommiin :) erona on koko ja nuoremman pipossa muotolaskokset. Mukavan murrettu violetti kangas.Itelle piti ommella myös uusi pipo, ja turkoosi Paratiisin puutarha houkutteli ihan suunnattomasti. Riittikin hyvin kun vuoreksi laitoin vaaleanturkoosia tähtitrikoota. Kaava oma.


Kolmevee neidille ompelin mekkosen akuuttiin pitkähihaisten puutokseen. Raitakangas on Noshin koivu/sininen trikoota (todellakaan mikään puhdas valkoinen vaan juurikin koivun värinen :)), joka menikin tähän kokonaisuudessaan. Koko 104cm, kaava OB 1/16 Tropical. Hiukan leveä kainaloiden alta meiän +/-0 likalle. Pingviinit pomppas meille "paitakangaspaketista" Kangashamsuista.


Marjojakin ehdittiin kerätä hiukan aurinkoisena iltana elokuussa <3


Yhdet housutkin ehdin ompelemaan, 3v sai nämäkin, kun pituus riitti juuri ja juuri, menkööt seuraavaksi serkkutytölle :) kangas ihanaa Appelsiinijoustofroteeta, jonka hamsuista ostin ja josta teinkin jo hupparin itselle. Ovatko nämäkin murrettuja sävyjä? Ehkäpä...


Lopuksi vielä Karelia-legginsit Käpysen kankaasta. Koko kesän kangas muhikin ja vain odotti pääsevänsä leggareiksi. Eilen riitti tän kankaan katsominen ja tehty on :D Kaavana Koot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti