tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun vikat ompelut


Syyskuun vikaksi päiväksi valmistui pari syyspipoa, ei pelkkää trikoota tällä kertaa. Molemmat on tehty esikoiselle, joka suostui jopa malliksi ;)
Ohjetta otin Mikunlokin korvia suojaavasta pipost, joka toimi muutoin hyvin, mutta korvallisia en saanut aivan hyvin asettumaan, toki tämä on niin oman lapsen päänmuodostakin riippuvaa.


Eka pipo on tumman pinkistä velourista (kvk? en muista :D) ja vaaleanpunaisesta heppa-trikoosta. Takana itse tehty -merkki, joita voin leikellä Eurokankaasta ostamastani rullasta ;)


Toinen on oranssista Kestovaippakaupan joustofroteesta (josta on jo yhdet tytön housut) ja punaisesta, hiukan sävyttyneestä tähtitrikoosta (kvk). Tässä unohdin laittaa taakse näkymään itse tehty -merkin, joten ompelin sen (ei tietenkään keskelle) eteen :) sisäpuolella on molemmissa toisinpäin ommellut merkit nimikointia varten.

Kolmantena valmistui jo viikonlopun aikana eka OB 4/12 jumpsuit ohjeella tehty tekele, ja ei oo hurraamista. Tässä koosten virheistä ;) (koko 56).


Katotaan mitä lokakuu tuo tullessaan, ainakin tänään saapui Myllymuksuilta merinovillaa, joten kaiketi niistä jotain, niin isommille kuin pienillekin.+0+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti