perjantai 12. syyskuuta 2014

Ulkoasumuutoshaikailua

Blogin yksivee päivä on marraskuussa, ja sitä ennen tai siihen viimeistään haluaisin muutosta blogiin. Olen vain todella huono visualisoimaan mitään. Olisiko jollakulla ehdotusta blogin ulkonäön kannalta? Mitä kannattaisi selkiyttää? Voisin myös harkita "blogiotsikon tuunaus" -kilpailua, tahtoisin jotain uutta mutta en ossaa ;) Palkintoja en lupaile, muuta kuin että paras voittaa paikan otsikkona ;)

Ompeluksista

Taidanpa seuraavaksi yrittää väsätä jumpsuitin aivan pienessä koossa testatakseni OB 4/12 sitä tiettyä mallia ;) sen jälkeen voisin uskaltaa tehdä semmoisen myös 86cm:nä, ja sit vasta voisin uskaltaa tehdä semmoisen pienelle merinovillaisaena <3 että uusia villoja ootellessa...

Liinoista

Liinakategoriat on päivitetty, mutta niihinkin tahtoisin muutosta. Katotaan huvittaako :) Ovatko ne olleet kellekään tarpeellisia?
Muutoin liinarintamalla on varmaan nyt syksyn ajan hiljaista. Kuopusta en juuri jaksa kannella, joten liinat seisovat tyhjänpanttina hyllyssä. Jospa pääsisi osa pikkuvauvaperheeseen lainaan ;)
Jotain villaa tai sillkkiä voisi tehdä vielä mieli, katellaan mitä esim. Ellevill keksii tälle talvelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti