sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tunika esikoiselle :)


Teki mieleni tehdä esikoiselle tunika, ja kaavatkin oli valmiina, joten torstaina kävin hommiin. Ohjeena oli SK 11-12/10 (muistaakseni tuo vuosi, voi olla 12), joulunumero, jossa oli ohjeet sekä velourtunikaan että -housuihin. Housujen kaavalla tein jo oranssit housut taannoin, nyt sitten 110cm kaavalla 110/116 (tunika/paita) Sari Ahokaisen Love Butterfly Choco -kankaasta :) Kaavaa on muokattu sen verran, että hihoihin lisäsin resorit pituutta tuomaan, kauluksen hoidin resorilla (muotokaitaleen sijaan) ja taskut jätin laittamatta. Tässä vaatteessa tuli kokeiltua ekat istutetut hihat trikoovaatteeseen sekä kaksoisneula. Aika tyytyväinen olen lopputulokseen, kangas oli aivan mainiota ommella. Ite tosin onnistuin leikkaamaan sen ylösalaisin tähän tuotokseen ;)

Kaulus hiukan lörpöttää, kun en liian tiukkaa uskaltanut...

Takaata, kuva ennen helman kääntöä.

Helma (kaksoisommel onnistui muuten mutta lopuksi onnistuin vetämään hiukan langasta...) ja hihansuun resori käännettynä.


Lisää kankaita tuli tosiaan tilattua Myllymuksuilta (turkoosi-l.valk siili ja l.valk. ribbiä) ja Metsolalta (sydämet yhdessä, punaisella pohjalla), ai että tekis mieli ommella niistä jo jotain :) Mutta ensin muut kiireet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti