torstai 29. joulukuuta 2016

Värihaasteen loppu


Vuosi 2016 meni rattoisasti ompeluiden parissa. HommaHuoneen värihaaste kesti 12 kk, 12 väriä tai värikomboa. Jokaiselle kuulle onnistuin tekemään jotain haasteeseen kuuluvaa, mistä olen ylpeä :)


Vuoteen mahtui toki myös muuta iloa, kuten uusien suvun pienten maailmaan tulo, mutta myös surua isäni poismenon muodossa. Kaiken kaikkiaan vaihteleva vuosi. Sitä se oli myös ompelullisesti, helpoista trikoovaatteista monimutkaisiin laukkuun ja takkiin.

Tiedä sitten mitä ensi vuosi tuo tullessaan ;) ainakin Tampereen käsityömessuille on taas lähdettävä! Uuttakin jos oppisi.

Kiitos kuluneesta vuodesta lukijoille :)

2 kommenttia:

  1. Paljon on vuoteen mahtunut erilaisia ompeluita. Ikävä kuulla isäsi poismenosta, otanosaa, niin kuin vaan täällä virtuaalimaailmassa voi. Parhaan ystäväni isä kuoli myös äskettäin, ompelin hänelle nenäliinasäilyttimen. Virtuaalisesti lähetän sinullekin nenäliinoja, niitä kuluu, ensimmäinen vuosi ilman isää tuntuu pahalta. Kaikki asiat ovat erilailla ja muuttuneet omassa elämässä, mutta muu maailma jatkaa kulkuaan samallalailla kuin ennenkin ihan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Minun blogissani starttaa tammikuussa suomi 100 vuotta -teemaompelut, tervetuloa mukaan, jos kaipaat uusia juttuja ompeluun. Terv. Johanna Kangaskorjaamolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Teemat on mahtavia, varsinkin noin mahtavan aiheen parissa :)

      Poista