maanantai 12. joulukuuta 2016

Punaista joulukuuta sun muutaJoulukuun alkuun saapui paketti kankaita. Noshin kilopussit kiinnostaa aina ja ihan kiva tuli nytkin :) noin 2.7m kangasta, farkkucollegea ja kolmea eri trikoota. Kaksi oikeanpuolimmaista olivat oma tilauslisä (jonka takia pkt tuli vasta 5. päivänä tilauksesta), joustocollegeja pojan housuihin :)


Likalle väänsin tuskien taipaleen housut, koko 104cm. Näiden aikana saumuri temppuili eniten, ja kävi huollossa. Huollon jälkeenkin on temppuilua vielä ilmennyt, mutta nyt on ollut parempi hetki ;)


Saumurin vihoitellessa oli hyvä leikellä lisää ommeltavaa :D tässä pussukassa muutama nukenvaate...


Tässä taasen esikoiselle pikkuhousuja, joista ekat valmistuneet alla.


Kaava Ottobre 6/16 pikkuhousut tytölle. Koko 128/134cm, sopivat on ja heti päälle :) edestä hiukan korkeat.


Ompelumania -fbryhmässä oli lauantaina pikkujoulut ja sitä varten oli ommeltava asu. Pääosa oli tämä tunika, jossa levenevä helma. Ihanasta joustofroteesta, jonka on suunnitellut Maitotyttö. Oman palani ostin kangashamstereista.


Pikkujouluasuun kuuluu tietysti myös tonttulakki, tässä jo väsähtäneenä illasta ;)


Muutakin punaista joulukuun Hommahuoneen värihaasteeseen ;) Punaisesta joustofroteesta punaisin resorein esikoiselle ja kuopukselle housut.


Muutaman nukenvaatteenkin väsäsin eilisen vapaapäivän aikaan, haalari on tehty aiemmin viikolla. Mekkoihin kaavat 32cm nukeille Jennin murusia -blogista. potkarit odottaa vielä ;)


Kesken jäi pojan dinohousut, Ottobre 6/16 King of forest kaavalla. Kumppari puuttu, mutta tilauksesss onkin jo ;)


Pari pitkahihaista paitaakin tuli leikattua, katotaan tuleeko kuopukselle vai keskimmäiselle. Jälkimmäiselle en haluaisi kovin montaa liian tyttömäistä tehdä, jotta sopisivat kuopuksellekin. Esikoiselta on kuitenkin jääny monia tyttömäisempiä paitoja käyttöön :) Kankaat Kangashamstereista.


Eilen valmistui vielä boxerit, miehelleni jälleen :) Kangaskapinan kaava, kangas Poppanavakalta messuilta. Kumppari Nappi&Nauhasta.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen pikkujoulumekko! Toivottavasti oli hyvät bileet :) Facebook eristi mut koko juhlista, näytti vain kiitokset kun bileet oli jo ohi :D

    VastaaPoista