torstai 1. lokakuuta 2015

Ompelutehtaalta päivää


Päähänpisto-ompeluiden aikaa ja pakoilua takin teosta ;)


Villahousujen jälkeen aloittelin jo siskon toppia, mutta sain sen vain sovitusvaiheeseen (sikäli kun lauantaina tapaamme). Mielenkiintoni siirtyi kuitenkin neuletakkiin, jonka Pitsikukka-neulosta olin jo jonkin aikaa pyöritellyt. Tein siitä sitten muokattuna OB 2/15 Melangé knitin. Keskietua levensin rintojen alta alaspäin, matkien Finwearin kietaisutakkia. Ihan kiva, mutta jotain kiinnitystä kaipaa :)


Tänään rustasin aamulla isännän vielä paikalla ollessa ja vahtiessa muksuja pipot siskolle ja siskonpojalle, Noshin keltaharmaasta raitatrikoosta. Kaavana kodin kuvalehden helppo trikoopipo-ohje. Tein välissä koeversion itelleni velourista, mutta se kaipaa vielä muokkausta :)


Lasten mentyä päiväunille otin ja leikkasin kännypussukkaan palat (mietin laittaako oranssia vai farkkua pussikankaaksi) ajatuksena saada ommeltuakin se joskus. Niin kuin tulevalle reissulle. Noh, sopivaa vetoketjua ei ollut, mutta saahan noita tosiaan lyhennettyä...eli lohenpinkki lyhennyksen kautta pussukkaan. Tähän pussukkaan löysin ohjeen FabricMutt-blogista. Simppeli ja hyvin kuvattu :)Tarkoitus oli olla myös maksukorttikotelona käytössä mutta luulen etten uskalla tuohon laittaa. Täytyy ehkä toinen versio tehdä :)


Kaikki materiaalit löytyivät kotoa (vanhoista farkuista, kaverilta saatua norsukangasta ja perhoskangas Keskiseltä) kangasvaraston jämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti