tiistai 22. syyskuuta 2015

Angel Wings softshelltakin sadetesti


Tuli lisäpostauksen tarve Angel Wings softshelltakille :) ensimmäinen sadesäätesti siis.


Sadetta on tullut tänään vaihtelevasti ja aamulla ei juuri vielä kastunut, kun vein esikoista päiväkotiin. Poikaa ei tarvinnut ottaa mukaan, mutta testasin takin ilman kannettavaa :) jos kävelee hittaasti ja rennosti niin ei tuu kuuma muttei myöskään kylmä. Reippaampi kävely saikin sitten jo selän ainakin hiostumaan, takin alla ei ollut kuin joustofroteetoppi, jalassa softshell housut.


Iltapäivästä kävin hakemassa esikoisen hoidosta koko köörin kanssa, eli keskimmäinen rattaissa ja kuopus tällä kertaa kietaisuristissä Zara Oceanissa. Lapsen huppu kiinni takin leveämpään paneeliin ja menoksi.


Sadetta tuli jonkun verran, ei kuitenkaan saavista kaatamalla tai pelkästään tihuuttamalla. Mennessä oli kovia puhureitakin, mutta minulla ne eivät tuntuneet missään paitsi paljaissa sormissa. Sisällä joutui jonkun aikaa odottamaan esikoisen pukeutumista, ei kuitenkaan ihan läkähdytty.


Paluumatkalla satoi vähän enemmän ja hyvin takki kyllä toimi. Hupun narujen lukot kiinnittyy takin kauluksen tienoilla oleviin lenkkeihin ja niihin saatuani ne, paneelimainen huppu pysyi hyvin paikoillaan :) en tosin tiedä saisinko toimimaan selässä kantaessa. Pitäisköhän harkita sydvestin hankkimista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti