torstai 8. lokakuuta 2015

Kantovälineen slipcover ja joustofroteehame

Pieniä sivuhommia on tullu tässä tehtyä, semmoisia joita ei sillä ompelujonolistalla ollutkaan ;)Alkuviikosta tein yhteen tekemääni kantovälineeseen (half buckle villaliinaolkaimilla) uuden päällisen, koska en vaan pystynyt pitämään sitä kaikessa rumuudessaan ja mixmatch kankaineen. Nyt sentään on yksivärisempää, koska mulla oli pätkä värjättyä punavalkoista didymoksen standardia, joka punaruskeana sopi hyvin villa-allegroon.
Päällinen itsessään ei maailman kaunein ole, siitä kun piti tehdä irrotettava ja sekä paneeli että vyötäröhihna piti saada peittoon. Aukko tuli siis sisäpuolelle paneelin ja vyötäröhihnan väliin. Pitää vielä jokin sulkumekanismi ommella, ehkä tarraa?


Seuraavat pari päivää ompelin itselleni joustofroteehametta :) kangas on Metsolan metrin pala, josta riittikin oikein hyvin puolikellohelmaan, koska kangas on pari metriä leveä :) en halunnut tuosta tehdä kuitenkaan tusinaa housuja niin kävi hyvin hameeseen, vaikkei vihreä lempivärejä olekaan. Kotona tarvii lämmintä legginsien seuraksi :) ja tämä toimii myös mekkona! Ohjeena käytin Madam B.C.n hamepostausta, lisäsin mustan resorin vyötärölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti