lauantai 19. syyskuuta 2015

Angel Wings softshelltakki kantamiseen


Tänään sen sitten ostin, ekan oikean kantotakin näin kolmannen lapsen kohdalla :D mutta niitä hetkiä tulee, kun kaipaa jotain nopeaa päälle heitettävää isompien päikystä haun ajaksi...
Takki on Angel Wings merkkinen ja kotoisin Tsekistä.Ostin Kantoliinakaupasta paikallisessa Kantovaatepäivässä (Pohjois-Savon kantoliinayhdistyksen alajaosto järkkäämässä) sovitettuani jo useampaan kertaan lyhyemmän softshelltakin poistuvassa värissä petroolina ja L kokoisena. Mukana tuli kaksi paneelia, leveämpi ja kapeampi lapsen koon mukaan pidettäväksi. Mulla menee leveä edessä ja kapea takana. Lisäksi mukana on irrotettava huppu lapsen paneeliin kiinnitettäväksi, kantajalla on oma huppu myös vetoketjulla irroitettavissa takista. Kaiken kaikkiaan hyvä kombo hyvällä hintaa.


Kantotakin sai helposti ensikertalaisena päälle myös taakse. Koska yleensä liinalla kannetaan korkealla, on tämän takin kehittäjä (itsekin aktiivikantaja) ymmärtänyt sen ja lapsen ulostuloaukko selässä on tarpeeksi korkealla. Näin myös takin yllelaitto on helpompaa heivauttamalla vaan :)


Nyt on (ilo) kantaa säällä kuin säällä :)

En hyödy linkin klikkauksesta muuta kuin hyvää mieltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti