tiistai 23. kesäkuuta 2015

Liinailua


Juhannuksena pääsin testaamaan paria uutta kantovälinettä.


Uusin liinani on vitosen mittainen Girasol Bronze Rainbow double weft eli taapeero-girasol ruskeakuteisena Earthy Rainbow'na. Tätä oli vaan päästävä kokeilemaan :)


Pesin liinan reissuun lähtöä edeltävänä iltana 40 asteen puuvillapesulla. Aamusta lähti mukaan hiukka kosteana, paksukudontainenhan tuo on :)


Eka kokeilusidonta oli kietaisuristi onkireissulla. Solmu tuli aivan hännille, mutta pysyi hyvin paikoillaan. Ostin tämän lähinnä perusreppua varten, joten positiivista oli, että liina riitti vielä hiukan peltisenä kietaisuristiin :)


Tokana kokeilin sitä perusreppua sitten ensin 2v2kk kanssa (halus liinaan mutta selässä olo ei sitten kiinnostanutkaan ;) mutta kevyeltä tuntui sen mitä pysyi, sidontakinnvähän sinnepäin...


Herra 5,5kkn kanssa meno on rauhallisempaa, jopa nukahti ommellessa :) Hiukan haasteellista pujotella paksut liinanpätkät jalkojen yli ja ali, samoin kuin vahvistusten teko tiibetiläisittäin...mutta liinan muokkautuessa sujuu varmaan paremmin :)


Toisena kantovälineenä käväsee beige Ergo kantoreppu. Palautuu omistajalleen tietyistä syistä, mutta toinen on tulossa tilalle :)


Minulle ja pojalle reppu on ahdas rintavarustukseni vuoksi, isännälle selkäpuolella melko jees. Ainakin poika otti nokoset siinä ;) selkäpaneeli on melko lyhyt. Isin kanssa ulkoillessa oli käyttöä kantosuojallekin...


Lisäksi vielä reissuliinailua Neobullen renkulalla :)

1 kommentti:

  1. kivoja kantokuvia (: multa löytyy myös taaperolaatuinen bronze rainbow nelosena ja se on edelleen yksi suosikeistani yli 2v:n kanssa

    VastaaPoista