keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Välihomma

Välihomma -otsikko tulee siitä, että päätyöni eli raitahuppari, on vielä kesken, mutta tälle oli kova tarve :) Huomenna lähtö mökille, joten poitsulle tarvittiin turvakaukaloon joku ei liian lämmin lämmitin. Olin ostanut tähän tarkoitukseen metrin palan Majapuun mysteerineulosta turkoosi/tummansinisenä. Taitaapi sopia ihan hyvin hommaansa :) kaverin luona pääsin nopsaan surauttamaan saumurilla ympäri, ekaa kertaa saumuroin ja ai että kun oli nopea duuni :) itelleni en kyl taida hankkia, liikaa säätämistä makuuni ;)


Oikiasta koekäytöstä kuvaa jos/kun muistan ja pääsen ottamaan :) lapsuuteni norppa sai olla sijaisena. Mallina toimi Maitotyttöpaitojen Perhospyyhe, toteutus luokkaa öö-mappi :D hupunkin jätin tekemättä, kun poika ei niin välitä niistä.

Sitten liinailuun....

ilman salamaa

salamalla

Tänään sain myös uusimman liinani, Liinalapselta tilatun Girasol Bronze Rainbow double weftin, eli tuttavallisemmin taapero girasolin, värimuunnos suositusta Earthy Rainbowsta. Pesty ja valmiina reissuun on hän...katsotaan paljonko kesyttelyä vaatii :)

Pinossa on muuten nyt 2 Girasolia, 2 Didymosta ja 6 Ellevill -liinaa, 2 Zaraa, 2 Jadea ja 2 Norwegiania ;) kuvaa jossain välissä..


Hyvää Juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti