maanantai 27. lokakuuta 2014

Pitkähihainen imetyspaitaSiinäpä se, eka itelle ommeltu hihallinen paita, ja suorin tein imetysmallinen talvea silmällä pitäen pitkähihaisena tummanruskeasta joustofroteesta (Keskinen). Koska kangasta olikin vain 70cm muistelemani 100cm sijaan jouduin miehustan tekemään toisesta kankaasta, eli samasta Love butterfly kankaasta kuin tyttöjen vaatteet. Hihatkin tuli jatkettua loppuun resorilla, jota on käytetty myös päälliluukun alareunassa (en tykkää Boobin omasta luukusta kauhiasti, se lörpsähtää helposti) sekä pääntien reunustuksessa.


Kaava on osittain SK 3/2007 imetyspait, osittain luottokokoinen Boobin t-paita. Tässä kaavassa taisi olla vain turhan paljon leveyttä ja sitä karsinkin koosta 44 pois aikalailla, samalla hiha-aukko pieneni pikkasen. Vielä jäi melko leveäksi olkapäästä, pitänee ottaa sisään pikkasen jos jaksan :) Kaula-aukkoa muokkasin enemmän V-malliseksi, mutta lopputulos jäi aika minimiksi, syvempi sopisi paremmin. Roikkuessaan tuo paita näyttää ihan kamalan epäsuhtaiselta, mutta mahtui hyvin päälle näin 31+1 raskaanakin :) on vaan aika isot nuo ryntäät niin vienevät vielä enemmän tilaa sitten tammikuussa...


Mutta tulipahan tehtyä hiukan kangasvarastojen tyhjennystä tässä kuussa, perhoskangas sekä tuo ruskea joustofrotee ovat lähes kulutettuja. Jotain pientä niistä vielä saisi, mutta mitä?
Uusia kankaita on tulossa taas Metsolalta, sen sydänfroteen seuraksi. Tilasin Ysmyiltä ruskeaa velouria ja resoria sekä sitä ihanaa oranssivalkoista apilaa :)

Ja jottei ihan unohdeta olevansa Mammablogi ;) niin laitetaas se 31+1 pallomahakin esille :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti