sunnuntai 31. elokuuta 2014

Vaateompeluksia muksuille

Kauan odotettu ompelupäivä koitti ja kaksi vaatetta sain aikaiseksi, tai no, toinen on vielä kesken, mutta odottaa testaajaa kotiin :)

Lämmittelyksi ompelin ensin sk11-12 velourhousuohjeella 110cm housut esikoiselle, Kestovaippakaupan oranssista joustofroteesta, jota multa löytyi kevään jäljiltä 70cm palanen mikä riitti mainiosti housuihin. Kaavassa on pikkasen alaspäin levenevät lahkeet, jotka päättyy poimutettuna resoreihin. Ihan kiva kaava! Muoto tullee paremmin esille kunhan pääsee testaukseen.


Housujen jälkeen siirryin sitten maittavan tonnikalapiirakan jälkeen kuopuksen collegehaalarin kimppuun. Sen ajatteleminen on tuottanut kauhiasti päänvaivaa, ja lopulta alkuperäinen kaava 2/2010 sk:sta jalostui toispuoleisesta vuorellisesta nappihaalarista vuorettomaksi vetoketjuhaalariksi suoralla linjalla :D kasausohjetta katselin  sk 4/12 haalariohjeesta.
Eniten tuotti vaivaa vetoketjun siisti ompelu. Tikkikin oli ihan pielessä osan matkaa, mutta lopulta sain onnistumaan ja hupun kiinnityksen jälkeen tajusin miten saan vetoketjun pään piiloon :)
Kankaana on EK:n palalaarista iso palanen tähticollegea, vetoketju samoin EK:sta. Tähtitrikoo hupun sisällä on Kestovaippakaupasta. Resosrit on tosiaan vielä laittamatta, ja päällitikkaus vetoketjusta uupuu, mutta odotellaan esnin testaajaa kotiin reissusta, joka soi mulle tämän ompelupäivän :)


Vielä jäivät odottamaan vuoroaan ruskea jf ja Sari Ahokaisen Love butterfly choco :) ja moni muu kangas :P ei taida masuasukki enää antaa tänä iltana ommella...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti