maanantai 25. elokuuta 2014

Liinoja ja muita kankaita

Näköjään sitä kamaa kasaantuu vaan...eli uusin liinapino sitten alkukuun, johan tuossa ehti pari liinaa tulla ja yksi lähteä. Pinokuvassa kaikki pitkät kudotut liinat (okei, lyhin on 3, joka on jo lyhärimittaa..), myös myynnissä oleva Kokadi Mandalina. Kuvassa näkee muuten hyvin paksuuseron punaisen ja valkoisen indion välillä, jotka ovat muten saman mittaisia...

Kudotut liinat

Ellevill-pino ;:D
Uusina liinoina saapuivat Didymos silkki-indio apricot-ruby, oranssipunainen 6-kokoinen kaunokainen (käytetty). Vauvaa varten ostin, ihan sisäliinailua varten talveksi ja toivottavasti kesälläkin kelpaa :) oli mukavan viileä kuopuksella kokeillessa perusrepussa.


Toisena tuli Ellevill Norwegian Jack (Mie:n tilalle), norjalainen villaliina koossa 7 käytettynä. Halusin tuon jo Mie:tä ostaessa, mutta ei tainnut olla tarjouksessa ihan samaan aikaan. Nyt sen sitten sain viimein, talvivauvallemme <3 jännästi tuo väri on taas ihan erilainen salamalla ja ilman, alempi vastaa enemmän totuutta tai sitten jotain välimaastosta, ei ihan noin kirkas kuin yläkuvassa. Värit taitavat olla petrooli ja mustikansininen? Ei turkoosi ja petrooli niin kuin ekassa kuvassa.Tulokkaalle on tehty ensimmäinen vaatehankintakin, ja voipi olla että viimeinen uusi, kun vaatteita on jo ihan tarpeeksi ;) Ensi kesäksi unihaalari <3


Kankaitakin olin shoppaillut, ensin Eurokankaan palalaarista päähänpistona pari metriä tähticollegea (josta tullee haalari kuopukselle), johon tänään ostin jo vetoketjunkin.


Ja toisena Mökkireissulla bongasin Sashopin alekankaat ja viimein sen ruskean kankaan mitä yhdistää viikonloppuna työn alle tulevaan imetystunikaan ruskean joustofroteen ja resorin kaveriksi ;)

Love Butterfly coco jersey
Että ompeluntäyteistä viikonloppua odottaessa :) sitä ennen paiskitaan seuraavat 5 päivää töitä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti