lauantai 23. elokuuta 2014

Farkkuhaalarin tekeleSain inspiraation tässä männä päivänä ommella farkkuhaalarin nuorimmaiselle. Ommellahan se piti vaikka kaavat piti piirtää leivinarkeille, koostaa kaksien farkkujen lahkeista ja kiroilla vetoketjun kanssa, mutta valmista tuli lopulta :) ilmeisesti päälläkin käynyt, mutta kuvatodistetta ei ole allekirjoittaneen ollessa töissä koko ajan :P
Kankaina siis parit vanhat lindexin aikuisten farkut, joissa hitusen elastaania seassa. Resorit kevään mittaan tilattua (muutamasta paikasta tilasin turkoosia ja joka paikasta tuli samaa väriä ;)) ja vetoketju Eurokankaasta. Kaava sk 9/08 (tai 8/09 :P) helppokaava-.fleecehaalari, jota on rutkasti kavennettu lahkeista ainakin, koko 80cm (koska kuopus on mallia kirppu verrattuna siskoonsa ja kaava taasen iso ;)) 1v4kk:lle :)
Katotaan kestääkö kevyitä ulkoleikkejä vielä seuraavallekin vai jääkö sopivasti pieneksi puolentoista vuoden päästä keväällä ;)
Tarkoitus olisi ommella vielä vaikka ja mitä, ja tilaisuus tuleekin kuin varkain viikon päästä sunnuntaina, kun vietän pari päivää (- työvuorot) ihan yksin :) kaavoja pitää piirrellä (hankin tissiksen kaavan ;)) ja kankaita leikellä, kuhan muistan ensin pestä uudet kankaat ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti