keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pari uutta liinaa ja lonkkasidontaharjoittelua


Neobulle Julie -rengasliina

Maaliskuu osoittautui myös vilkkaaksi liinanvaihtokuuksi. Minulle tuli Neobulle Julie -rengasliina (1,9m pitkä, laskostettu olka, up to 18kg) ja pinkiksi värjätty Girasol kiivi (-oliivi) (kuvissa alkuperäinen ja värjätty) kuutoskoossa. Jälkimmäinen tuli osavaihdossa Natibabyn merino Mulu 6seen, ja siitä olisi tarkoitus tehdä Ring tai. Saas vaan nähdä, olisi tuo liina kaunis noinkin ja iiiiihanan pehmeä...että pitäiskö sitä silputa joku muu liina vai etsiä edelleen sitä "edullista ja ringtaihin soveltuvaa, ihanaa muttei niin ihanaa että sitä ei vois saksia" linaa :D


Uusimmalla liinalla harjoittelin sitten ajankuluksemme lonkkasidontaa nimeltä Hüftschlinge (youtube-linkki), joka on miun mielestäni se tukevin lonkkasidonta. 6 kokoinen liina riittää hyvin tällaisella L/XL tyypillä. Sorry Bad Hairday lookki ;)


Ompelin isosiskolle housutkin, kun pikkusiskokin sai, tosin nämä taitavat olla vain harjoituskappaleet. Isosisko on aika tarkka siitä mitä päälleen laittaa ;) kankaina on kulahtanut trikooliina (MamEco, hamppupuuvilla, viileät housut!) ja Eurokankaan resori (muuta väriä ei ollut, joten sillä jatketaan). Laitoin eilen juuri kangastilauksen menemään, alkaa olla resoritarvetta ja pitihän sitä parit housukankaatkin ottaa ;)


Tämmöiseenkin touhuun on liinat ihan hyödyllisiä, estetään pientä vetämästä kaikkia kirjoja pihalle hyllystä ;) Liinana Ellevill Zara Terracotta, viime kesän suuri rakkaus ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti