keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Apilamekkonen äipälle ja tossut vauvalle


Tällainen tuli ommeltua. Hihaton imetysmekkonen Metsolan punavalkoisesta apila-joustofroteesta, jonka kaavan pohjana Joka tyypin kaavakirjan t-paita. Koko XL, hitusen iso tuli itselle, mutta käyttöön tulee.


Helma on kellohtava, melkein laitoin tähän kiilat helmaan, mutta jätin sitten lopulta laittamatta, koska tuo punainen yksivärinen. jota laitoin luukun alle jäävään alueeseen, ei ole aivan samaa sävyä kuin apiloiden pohjaväri, ja siten isona alueena tulisi esillekin, Ehtiihän tuon vielä tekemään, jos mieli muuttuu :) kiilat tuli joka tapauksessa leikattua...


Resorina punavalkoista raitaresoria Metsolan viime kertaisesta kangasalesta. Ihan vilisee silmissä kun isona alueena katsoo, mutta pään- ja kädenteillä ei haitanne niin. Resori oli myös ilmeisesti 2'2 ribbiä, ja joustaa ihan mahottomasti, minkä vuoksi aukotkin vähän aaltoilevat. Jospa nuo pesun jälkeen tasottuisivat?


Tämän sain tehtyä, kun olimme kaksin kuopuksen kanssa, loppuperheen ollessa reissussa :) oli vähän niin kuin synttärilahja mulle, ompeluaikaa ;) la-ti meni aikaa, kun aluksi meni aikaa edellisten housujen valmiiksi saantiin, ja sitten tämän suunnitteluun ja valmiiksi saamiseen. Välissä piti vielä parit tossut (tai puolettoista) ommella ja farkkuihin kankaat leikata :)


Tossut tuli tehtyä JabaDabaRuu:n blogin ohjeella, tahtoo ehkä kehitellä jonkun kaavan kans :) päällinen luomujf:ää ja vuori ruskeaa bambujf:ää.


Ekat oli farkusta ja ruskeasta jf:stä, mutta eivät toimineet niin hyvin, joten leikkasin vain resorin poikki ja liitin toisen jf:n tilalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti