sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Aivan ihanat olohousut


Epäonnisemman imetystopin jälkeen kaipasin jotain rennon helppoa tekemistä. Nämä joustofroteiset olohousut olivat olleet jonkin aikaa työjonossa joten tartuinpa kiinni :)


Kaavana pohjalla on SK2/2007 olohousut, joita on vyötäröltä pisaran madallettu ja lisätty 20cm korkea resori. Lahkeet katkasin niin pitkiksi kuin 74cm kankaasta riitti ja laitoin n.10cm resorit jatkeeksi. Tarkoitus olikin tehdä kesäkelpoiset pöksyt jotka yltäisivät pohkeeseen. Oliko nämä nyt sit caprit vai polvihousut, en tiiä :)


Taskut tein molemmille puolille. Paikka/päällitaskut, jotka kokonaan reunustettu pinkillä resorilla. Ekaa kertaa tämmöinen :) ei kaikkein kaunein, mutta ihan pätevä.


Kuten Maitotyttöpaitojen (ja monen muun merkin vastaavissa) JaJa-housuissa, vyötäröresorin voi kääntää kaksinkerroin tai pitää suorana.


Kankaina Myllymuksujen liilaa joustofroteeta ja Iloisesta kettuliinista tilaamiani resoreita.


ihanat olohousut sain kesäksi, ja saatanpa tehdä toiset lyhyet ja yhdet pitkät vielä kesäksi juuri Kangashamstereista ostamastani luomujoustofroteesta :P ja monta muuta vaatetta työlistalta...;)

Ensi viikolla lomailemme pääsiäisen ajan pohjanmaalla. Sitä ennen vielä erään 3kk neuvola ja mahdollisesti isomman tytön silmälasit tulevat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti