keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Pieniä pehmoja


Pehmokirjaimia muksuille, siinäpä lasten ekojen nimien ekat kirjaimet, kolmonen toki vielä massussa, mutta piti sitä kokeiluna tehdä tuommoinen tiukuversio :) eka V (joo, vähän Umainen), joka tehty mussukoiden trikoosta, keskimmäinen E, joka tehty yhdestä kakkosen lempibodysta (ainakin minun mielestäni) ja viimesenä L, joka tehty apila-joustofroteesta. En oo kyllä tämmöisten pikkupiiperrysten ylin ystävä, mutta kyllähän sitä lapsille jotain piti keksiä, kun ei oo mitään isompaa vielä aloitettu (joo, wraptai odottelee edelleen tekoaan).


Tässä vielä kakkosen näkemys asettelusta (joo, paahdettu leipä, jolla levitettä) ;)

Kankaita tuli tilattua taas lisää, Onnilainen verkkokaupasta raitatrikoota ja pinkkiä trikoota. Jos sais viimein jonkun mekkosen tai paidan tai leggarit tehtyä muksuille :) raitakankaaseen olisi yhdistettävissä myös perussinistä trikoota, voisi kokeilla vaikka raglanhihaista kaavaa ipanoille ;)


Kuva Astrid Mannerkoski Photography

Lopuksi vielä kantamisaiheinen kuva, niitä kun on niin harvoin nykyään. Elokuussa siskoni häissä kuvaajan ottama kuva pikkuhiljaa väsyneestä tyttösestä raitaliinassa (Girasol Amitola).

Nyt raskausviikkoja ollessa 37+3, alkaa väsymys voittaa ja ompelukset vähentyä, todennäköisesti ainakin. Toivotaan kuitenkin että pikkuinen jaksaa pysyä massussa uuden vuoden puolelle, mutta eihän sitä ikinä tiedä, miten käy, ennen kuin asiat tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti