perjantai 21. marraskuuta 2014

Pari pehmolelukokeilua

Kuten jo edellisellä kerralla mainitsin, innostus pehmoleluja kohtaan kasvaa ja tuli sitä sitten eilen (ekan äippälomapäivän kunniaks) paria versiota :)


Toinen on joustofroteinen Tessu (SK 5-6/12), jonka kaava ei ollut ehkä paras joustavalle kankaalle. No muksut hyväksyi sen kuitenkin ;)
Ensimmäisenä kuitenkin ompelin joustamattomista Ikean kankaan palasista (Finurlig), joista tähän meni 2kpl. Perhoseen päädyin, muttei tämäkään ollut ehkä helpoin malli taas joustamattomalle kankaalle ;)
Muutama muu malli jo on jo mietinnässä, taidan ainakin toistaiseksi pysytellä pala/jämäkankaissa ja yksinkertaisissa malleissa :D


Tulipa myös kannettua pitkästä aikaa, ihan vaan kokeillakseni pystynkö. Eikä tuo kovin pahalta tuntunutkaan :) Taisi vaan tasapainottaa mukavasti tän mahani kanssa...Rv 34+4:n kanssa sidontana perusreppu vahvistuksin ja liinana Girasol Amitola Creme 5 :)


BTW, minkähän pituiset housut saisin tehtyä 1mxTL metsolan joustofroteesta? voin laittaa resorivyötäröä ja lahkeita. Olisi kiva vaikka kesäksi tai sitten ihan vain kotiin piristämään  ankeaa talvea. Millä tavalla tehtynä onnistuisi parhaiten pitäminen niin raskauden loppumetreillä kuin jälkeenkin?

2 kommenttia:

  1. Mä olen 165cm ja metristä saan kyllä leggarit jotka tulee napaan asti. eli ihan täysmittaiset housut saat varmasti resorien kanssa. Mites jotkut maitotytön jaja-housujen tyyppiset?

    VastaaPoista
  2. tutustuin justiinsa noihin JaJa-housuihin ja justiinsa semmosia kyllä kaipailisin...nyt piirsin kaavat sk 11-12/09 oleviin joustaviin housuihin, jotka oli aikuiselle polvimitassa. ite oon vaan niin leveä (46 koko) että ei meinaa kankaan leveys riittää siihen että sais myös tarpeeksi pitkät lahkeet. jättääkö suosiolla polvimittaisiksi vai tehdä niin pitkät kuin saa ja loppu resproa sotten :D sitten tietty pitää vielä miettiä resorin leveyttä, eli kuinka kireät menee vielä päälle ja pysyvät yllhäällä ilman mahaakin :d varmaan muotoillakin pitäisi jonkun verran.

    VastaaPoista