keskiviikko 5. marraskuuta 2014

1 vuosi bloggailua ja yhdet housut lisää


Välilapseni Liinapolku on tänään virallisesti 1 vuotias, sillä vuosi sitten kirjoitin Taustaa-tekstin. Aikalailla muuttunut siitä mitä tämä oli silloin, liinapainottaminen muuttui käsitöiksi loppukeväästä. Kohta sitä palataan kuitenkin juurilleen, kunhan pikkuherra saapuu vuodenvaihteessa <3


Tänään tein housut esikoiselle, samoilla materiaaleilla kuin pikkusiskolle, valmiiksi huomisen ja perjantain päiväkodin valokuvauksiin :) Kaavana SK 11-12/2009 housut, joilla tehty jo oranssit froteehousut :) näihin housuihin laitoin 14cm resorit pituutta ja käyttöikää tuomaan, vyötäröllä säätövarallinen kuminauha.


Ja pitihän sitä sitten ottaa tietty parikuvakin vaatteista, saa nähdä ovatko puhtaana perjantain sisaruskuvaan ;) siitä tulikin mieleen, että laittaisiko pikkusiskolle toiset vaatteet huomiseksi niin säästyisi sitten perjantain (siskon kuvauspäivään) sisaruskuvaan nämä?

86cm mekko on OB 6/13 Toffee muutoksin, 86cm housut OB 6/13 Giant Triangle muutoksin. 110 paita ja housut ovat SK 11-12/2009 tunika ja olohousut, muutoksin ;)

Tervetuloa kaikille myös seuraavalle vuodelle! Toivon teiltä vilkkaampaa kommentointia ja teille mukavia lukuhetkiä blogini parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti