tiistai 25. marraskuuta 2014

10 000!

Vau, 10 000 käyntikertaa blogissa siitä lähtien kun vuosi sitten 5.11. kirjoitin ensimmäisen blogitekstini :) Kiitos kaikille kävijöille! Tämä on ollut jonkin sortin henkireikä mulle, ainakin viimeisen puolen vuoden ajan.

Tällä hetkellä on päällänsä ihan liian monta ompeluprojektia. Äitiysloma alkoi viime torstaina, ja oon ommellut pari pehmosydäntä välityönä, sekä yhdet kokeelliset housut itselle ;) Eli päätin tehdä koeversion tulevista olohousuista, ja niihin käytin mitä löysin, eli erittäin venyvää (todella ärsyttävää leikata) ja ohutta trikoota, jota oli sopivasti 1,2m palanen. Tästä piti tulla joskus monikäyttömekon olkaimet, mutta pyh...nyt ne päätyivät sitten olohousuiksi, yhdessä maharesorin kanssa. Resorista tuli justiinsa sopiva, ainakin mahan kanssa, katsotaan oonko samaa mieltä lähes mahattomana ;) Muutenkin aikasta mukavan tuntuiset housut, joten eiköhän tuolla SK 11-12/09 kaavalla jatketa :) Kunhan vain saisin päätettyä sopivan kankaan....

Vaihtoehdot ovat siis nämä:

EK:n palalaarista collegea (ohuehkoa, ilmeisesti elastaanitonta, mutta tosi joustavaa) tai sitten tuo Metsolan ysmyjen oranssivalkea apilajoustofrotee. JF:llä olikin leveyttä mukavasti, joten voisi olla mahdollisuus, että riittäisikin kokoiseni housuihin. Nyt vain olen alkanut miettimään onko vähän turhankin räikeä väritys...Tuo appelsiininen college olisi vähän pehmeämpi väriltään, mutta siinä saattaapi tulla helpommin tämä polvipussiongelma, toisaalta lahkeet pussittavat nilkoista jonkun verran (mikä vaikuttais polviinkin). Molempiin tulisi valkoinen resori ainakin vyötärölle, ehkä myös lahkeisiin, muttei välttämättä (kun kuvittelen miten haluan välillä nostaa lahkeet ylös niin riittääkö resori pohkeeseenkin, jos se on suht tiukka nilkasta).

Mie taidan olla välillä semmoinen etten millään osaa päättää asioita ja nyt on se hetki. Kertokaas joku mulle mitä teen :D

Seuraava ompelus olisi vauvakokoinen wraptai, kantoväline tulevalle kannettavalle. Kankaina luonnonvalkoista puuvillavohvelia ja sitten joko punaiseksi värjättyä ellevill jadea tai punavalkoista silkkipääsky-liinaa paneeliin. Silkkipääskyt riittää hyvin rengasliinaksikin, joten saattaa olla että käytänkin tuon jaden paneeliin, kun se pituus rengasliinana on hiukan nafti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti