tiistai 18. maaliskuuta 2014

Viikon jälkeen..

...uusi wraptai on valmis ja uusin kantoliina haettu. Mikäs sen mukavempaa :) no paremmin tehty neliöliina, joten kehitystyö jatkuu...mutta tässä yksityiskohtia uusimmasta!


Takaa (joka näkyy siis ulospäin) ja edestä, valkoinen kangas on trikoota, kuviokangas Vallilan Koivikkoa ja violetti värjättyä Vauva-lehden liinaa :)


Wraptai Koivikosta löytyy hiippahuppu, hyvin pehmustetut jalkojen kohdat (mallia otettu Christan käsistä -blogista, löytyy sivusta ->) ja olkaimissa päälle ommellut pehmusteet, jotta olkain pystyy levittymään paremmin (tähänkin oppia edmain. blogista ja kanssaliinailijan wraptaista :)).


Käyttömukavuus on ihan jees, mutta tuli tehtyä taas kerran liian kapea versio ensi kesää ajatellen, eli mielessä pyörii jo seuraavan välineen teko...reppuvyötäröinen ringtai kenties? Esikoisellekin pitäisi tehdä neliöliina, onneksi kesään on aikaa :)

Uusin liina, joka tuli Oschan lähdettyä, on Girasolin Amitola, pehmeän raidallinen puuvillaliina koossa 5. Tässä voisi olla ainesta kesäreppuliinaksi.


Kiitos kuopukselle, joka jatkoi uniaan kotiin päästyämme, uusimman wraptain kyydissä tehdyn uusimman liinan hakureissulta :D

1 kommentti: