perjantai 24. kesäkuuta 2016

Turkoosia vol 2 ja muutakin valmistunutta :)


Turkoosia taas HommaHuoneen haasteeseen :) Kuva tältä aamulta, kun perheeni lähti mummulamökille juhannuksen viettoon ja mie jäin töitä tekemään vklksi. Tänään on juhannuksen ainoa vapaapäivä ja viimeinen päivä yksin kotona, sillä ensi viikolla alkaa lasten loma :) oma loma odottaa 4.7 saakka...Mekko oli pitkään kesken, sain sen alkukuusta saumuroitua, ja tais olla tämän viikon maanantai kun sain valmiiksi :) valitsin mekkoon resorihuolittelun. Fall in love trikoo kangashamsuista. Kaavana pohjalla se maximekko siitä SKsta :P


Legginsit Kootin kaavalla Tyyne-Esterin minttuvalkoisesta Ruutuvihosta. Tuli caprimittaiset kun eihän se metri riittänytkään ;)


Poitsulle 86cm jf housut trikootaskuilla. Palat omia varastoja, hepoillakin varmaan pari vuotta ikää :D kaavana OB 6/13 giant triangle.


Likalle 128ccm leggarit Kootin (kangashamsteripala) raidasta. Ihanan pehmeää joustocollegea :) kaava OB 1/16.


 Poitsulle 92cm Papana paita (OB 4/10) tykkäämästään Martista :) hihat Paapiita (ainoaa mitä mulle melkein on eksyny). Hiukan jäi lyhyeks hihat kun unohdin et tähän kaavaan kuuluis resorit.


Keskeneräisiä paitoja muksuille. Pohojalaaset tällä hetkellä ompelussa, mutta uusi (käytetty) saumurini Singer overlock 14u134 päätti alkaa temppuamaan ekana päivänään...


Vilautus samalla seuraavan postauksen aiheesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti