keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Turkoosi, rakkaani


Tätä kuuta odotin koko alkuvuoden, koska HommaHuoneen blogissa on turkoosin vuoro värihaasteessa. Turkoosi ja sen monituiset sävyt ovat olleet minulle rakkaita jo ainakin 10v ajan. 9v sitten häidenkin teema oli jonkin sortin turkoosi. Viime kuussa edesmenneen isäni lempiväri oli turkoosi, mikä minun olisi pitänyt tajuta jo ajat sitten hänen käyttämistään turkooseista ulkoiluhousuistaan. Tuli sitten värille hiukan synkempikin paino...


Alkuvuodesta vielä luulin, ettei mulla oo mitään ommeltavaa kesäkuuksi. Sitten niitö alkoi tipahtelemaan, turkooseja kankaita ♡ Kolme työtä on tähän puoleen kuuhun mennessä valmistunut, toinen samanmoinen kesken tai aloittamatta.


Ekana valmistui tunika resorihelmalla Verson puodin Sydämellinen -joustofroteesta. Taskutkin löytyy, joskin pieneksi jäivät. Aukot on huoliteltu 4kerroin resorilla. Kaavana pohjalla tässä ja muissa SK 5-6/15 trikoomaximekko.


Tokana sain tehtyä Pehemiän Voikukka-joustofroteesta mekon, kun yhdistin 80cm palaan yksiväristä turkoosia...saa nähdä kokeeko tämä vielä muutoksia, kun yläosa ei ihan istu rintojen alta. Valkoinen kevyt kanttaus resorilla.
Kolmantena Verson puodin Paratiisin puutarhasta toppi, kangasta oli vain 80cm joten en lähtenyt kikkailemaan ;)

Pukuhuoneselfie :D piti het samana päivänä laittaa päälle..

Vieläpä olis fall in love, minttu ruudukko ja iso pala turkoosia jfää jäljellä...

_____________________________________________

In memorian KKR 09/50-05/16 ♡

1 kommentti:

  1. Turkoosi on kyllä niin kaunis väri. Ihania ompeluksia olet tehnyt. Tuo paratiisi odottaa minullakin syntymistään, yritän vain miettiä mikä malli olisi paras.

    VastaaPoista