tiistai 26. huhtikuuta 2016

Vihreä huhtikuu välitöineen


Huhtikuu lähes loppu ja ompelukset ainakin melkein tän kuun ohalta ohi. HommaHuoneen blogihaasteena oli vihreän eri sävyt. Itse en ole ollut suuri vihreän fani, mutta kuopuksen tultua olen ollut myöntyväisempi senkin suhteen ;)

Flunssasta kun parannuin, pääsin ompelemaankin. En tosin niin paljoa kuin kuvittelin, kiitos töiden. Vihreiden ompelusten lomassa valmistui muutakin, ihan vain mielen piristykseksi :)


Neiti 5,5v sai poikkeuksellisesti vihreät legginsit (122cm, sk kaava), pienillä pinkkivalkoisilla yksityiskohdilla :)


Itselle valmistui ei niin tyydyttävä OB 5/15 Faded Stripes Noshin flameesta. Liian iso kaiketi, mutta kangas ei venykään paljoa.


Noshin jadenvihreästä farkkucollegesta ompelin poitsulle takataskulliset colleget muokatulla OB housukaavalla. Taskut nurinperin :) svetarikin piti ommella, mutta sen kanssa taistellaan myöhemmin.


Halusin ommella muksuille uudet lippapipot (Noshin kaavalla ilman muotolaskosta), joten tilkkupinosta kaivellut kankaat päätyivät jf+trikoo versioiksi. L, M ja S koot menevät vielä kullekin päähän :)


Itselleni halusin kokeilla SK 5-6/15 trikoomekko kaavaa topin muodossa. Vallan sopiva tulikin, hiukan muokkasin kaula-aukkoa ja kädenteitä. Tuli taalainmaakin käytettyä ;)


Kuun viimeinen vihreä oli Verson palakankaana ostetusta Pohojalaaset ja karhu joustocollegesta tehty Reggae-haalari (OB 1/16 veroketjulla) koossa 92cm. Mennee jonkun aikaa nyt noin 80cm:llä :)


Toistaiseksi kuun viimeinen työ on ollut eilen illalla ommeltu Salama-paita (OB 4/10 Papana) koossa 92cm. Ai että poika tykkäs kun näki tämän :)

Ensi kuuta odottelen jo kieli keskellä suuta, oranssi ja keltainen ompeluvuorossa :P saattaa joku minttukin osua vuoroon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti