sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kolme toppitunikaa kolmesta eri kangastyypistä

Olikin sen verran samantapaisia nämä toukokuun ekan viikon väkerrykset, että sopivat hyvin samaan postaukseen :)


Männä viikolla valmistui ennen vappua kesken jäänyt Toini tunika. Minttu-valko-violetti-musta värityksellä olikin tavallista värikkäämpi omaksi vaatteeksi. Mutta tämän Verson joustocollegen ihana tuntu oli kyllä kaiken arvoinen! Tarkoitus oli aluksi tehdä toppi, mutta tunikaksi se vääntyi resorin avulla. Kaavana pohjalla SK 5-6/15 trikoomaximekko.Eilen surautin aamulla valmiiksi leikatuista toppikankaista jälleen tunikan lisäämällä resorin helmaan :D tällä lähdin kaupungille heti valmistumisen jälkeen...ihanaa, kun Retrock-mekosta jäi jäljelle topin verran kangasta. JF ♡ kaava sama kuin edellä.


Tänään ompelin jo jonkun aikaa leikattuna olleen oranssin trikootopin. Tästä tuli piitkä toppi, muttei ihan tunika ;) kaavana Onion 2035, ja luultavasti teen tällä jatkossa vain jftunikoita tai mekkoja. Ellei SKn kaava voittanut ;)Oranssi on valloittava väri, kuten seuraavastakin kuvasta voi päätellä ;)


HommaHuoneen oranssi (ja keltainen) toukokuu oli enemmän kuin tervetullut!

2 kommenttia:

  1. Oranssi on kyllä voimallinen väri ja hehkuu kauniisti. Mukavia käyttötoppeja olet tehnyt ja tuollaisissa hihattomissa topeissa isot kuviot ovat juurikin hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) seuraavatkin postaukset pysyvät osittain oranssina ;)

      Poista