maanantai 26. tammikuuta 2015

Ompelusuunnitelmia ja vähän liinailuakin

Liinassa piilossa
Vauvan hoidon, isompien huomioimisen ja arkihommien lomassa ei ole juuri ehtinyt käsityöhommia miettiä. Vielä en ole kokeillut vauva liinassa ompelua, taitaisi säikähtää toinen ja toisaalta ei sitä aina tarvitsekaan ommella :) Yläpuolella tuli hetken kokeiltua vitosen Girasol Amitolaa kietaisuristissä, pelitti ja poju kuikuili minkä ehti. Tässä tosin ujompi hetki :)

Metsola joustofrotee palasina
 Suunnitelmia ompeluksiin olisi kyllä ja kahteen paitaan (yllä) leikattu kankaatkin. Toinen on imetystoppi punaisilla resoreilla ja toinen tulee olemaan alla olevan kuvan mukaisesti valkoisella trikoolla ja resorilla (KVK)  höystetty raglanhihainen imetyspaita/tunika (riippuu laitanko resorin helmaan vai en?). Muitakin värivaihtoehtoja mietin mutteivät loksahtaneet...Topista on tällä hetkellä tehtynä kankaiden leikkuut ja resorien nuppineulotus etukappaleisiin. Vähän kerrassansa etiäpäin....Pikkuveli kun sattuu olemaan melkomoista syömärilaatua, ja tokihan näin saakin olla näin ekojen viikkojen (kuukausienkin) aikana :)

imetyspaitasuunnitelma
Lisäksi tuli tilattua alekankaita, huoh. Vaikkei mulla oo ees aikaa ommella! No joka tapauksessa, tullut on jo Noshin vaaleansinistä pallotrikoota VauVauvalta, tulossa ovat Noshilta raitatrikoota nuoremman leggareihin ja joustocollegea ehkä itselle huppariin. Tai johonkin ;) Vielä lisäksi tilasin postikuluttomuustarjouksella Myllymuksuilta paria joustofroteeta, kilon resoria ja yhden ainokaisen (tarjous)lankarullan ;) Kaippa näistä jotain saa aikaiseksi?

1 kommentti:

  1. Kamalaa, kun joka paikassa on kangasalet menossa! Minulla on tiukka kuri, että ei uusia, ennen kuin vanhoja on tuhottu... Taitaa mennä nämä alet sivu suun. :(

    VastaaPoista