maanantai 7. joulukuuta 2015

Liinapinossa tuulee, uusi tulokas Indajani Yee!


Liinapuolellakin tapahtuu, kun sille päälle sattuu. Pari liinaa lähti lyhentyneinä (Girasol Amitola & Ellevill Jack), yksi uusi tuli tilalle. Kantoliinakauppa.fi:ssä oli mustan perjantain alessa Indajani Yee ja semmoinen lähti turkoosilla kuteella viitoskoossa mulle :) kyseinen liina on tasapäinen, jossa hapsut. Pesun jälkeen hapsuja lukuunottamatta tasan 4,2m ja leveyttäkin jäljellä 73cm. Muistaakseni neliöpaino on jotain 250g luokkaa, ja ohuemmalta tuo tuntuukin kuin esim Indajani Tiil. Kesäksi tuo on varmasti tosi mukava, kudonta vaikuttaa ilmavalta. Nyt on ainakin aikaa pehmittää tuota kesäksi ;)


Yeen hapsut hiukan menivät sekaisin pesussa, mutta selvittely oli aika helppoa. Harkinnassa häntien lyhentäminen lähemmäs koristeellista osuutta :)

Liinapino 7.12.2015


Pinossa jäljellä:
Didymos Tom 3 (myydäkö vai ei, ollut 4,5v)
Indajani Tiil Naranja 6
Indajani Yee Turkoosi 5
Didymos Indio Turkoosi 5
Ellevill Zara Ocean 6 (ehkä myyn, mut vika Elle!)
Exidna 7 (myynnissä)
(Hui, ei villaa laisinkaan!)


Testissä meillä kävi Indajani wraptai. Siinä on säädettävä paneeli (leveyssuunnassa) sekä ylä että alareunasta. Ihan mukava tapaus oli :)

Kyllä tässä on ehditty ommellakin, siskon perheen lahjat ja omille mukeloille parit housut valmiina. Yhdet ei-lahja-housutkin (122cm jf) ompelin, tässä ne :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti