keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Lahjoja läheisille


Siskolle on ollut kesästä lähtien työn alla imetystoppi. Tänään se viimein valmistu ja anti olla kyllä viimenen raitavaate vähään aikaan ;) kangas Noshin raitatrikoo, kaava SK 5-6/15 maksimekon yläosa. Tämä lähtee joulupaketin mukana.


Hankala oli kyllä ommella siskolle vaatetta, kun ei päästy kertaakaan sovittamaan, toivottavasti sopii edes yöpaidaksi :)


Tässä ehti blogikin täyttää jo 2 vuotta (5.11.15), sen suuremmin juhlimatta. Huomenna juhlitaan vanhimman lapseni 5-vuotispäivää ♥ lakanapaketin ja postissa tulevien lahjojen lisäksi halusin antaa jotain itsetehtyä ja hyödyllistä. Hernepusseja meillä ei koskaan ole ollutkaan ja nyt niitä on kolmen kilon (12kpl) verran :) näille keksitään toivottavasti hauskoja ja hyödyllisiä leikkejä. Jos sinulla, lukijani, on vinkkejä leikkeihin, niin kerrohan niistä :)


Tetraedri taisi olla näiden hernepussien muoto ja vinkki löyty Hääräämö blogista. Koska idea tuli vasta viikonloppuna ja tilaus jäi samantien tekemättä, pusseihin tuli sisälle perinteisiä kuivia herneitä valokuvaajien käyttämien polymeeripallojen sijaan. Eipä pestä näitä sitten ;) kankaat jämiä ja ikealaisia paloja :) Minni-nauhapalat jostain päin nettiä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti