lauantai 15. marraskuuta 2014

No ne neuvolakortin kannet ;) ja suunnitelma

Ulkokuori

Päätinpä tuossa testata ompelukoneen joustamattoman kankaan ompelun säätöjä ennen isompaa projektia, ja mikäs sen sopivampi kokeiluprojekti kuin neuvolakortin kannet. Toki olen aiemmin ommellut joustamattomista kankaista vaikka ja mitä, mutta nyt on ollut välissä pitkä aika pelkkää joustavaa.

Neuvolakortin kannet avoinna

Kankaat ovat ajan myötä kerääntyneitä, palasia joista jotain jo tehty joskus. Puuvillaa kuitenkin oletettavasti :D Tukikankaita ei tähän hätään ollut, mutta hyvin tuo tuntuisi pelittävän ilmankin. Lintukangas on tuommoinen harmaanvihertävä, raitakangas moniväristä (vihreää, turkoosia, valkoista). Alunperin piti laittaa päällikankaaksi tuota raitaa, mutta kun tuo tipu osui tuohon niin nätisti niin eihän sitä vuoreksi kehdannut laittaa.


Ohjeet löysin Villapata kiehuu -blogista. Käytin hänen antamiaan mittoja ja tuli oikein sopiva. Taskuiihn mahtui kaikki mitä neuvolakansioni sisällä oli, eli kortti, parit paperit ja ajanvarauskortit.

Masu meinaa tulla kaikessa tielle ;)
Seuraava projekti olsiikin sitten kantopaneelin ompelu vanhaan villakangastakkiini. Pieni tarvii lämmintä ympärilleen ulkoillessa, joten tähän on panostettava. Kankaat ja vetoketjut on hankittuna (EK:n villakangasta, ja pari entistä palalaarin tuotosta, sekä vetoketjut Kuopion Nappi&Nauhasta), joten ei kun suunnitelman tekoon ;)

muoks. siinäpä se....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti